Fader Absolut – Fönster Mot En Ny Värld (Stanna inte vid vad som har Uppnåtts), 13 juli, 2022

 

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Och det sista som jag skulle vilja fästa er uppmärksamhet på när det gäller energiarbete.

Stanna aldrig vid det som har åstadkommits eftersom så länge ni befinner er i den tredje dimensionens värld, kommer ni att ta hållbarhetsprov om och om igen.

Jag vet att många av er som har gjort till exempel övningar för att bli av med rädsla, kränkning eller skuld flera gånger, tror att de har arbetat igenom dessa negativa känslor helt.

Och ditt medvetande har sannolikt blivit renat från dem till viss del.

Men i själva verket har du lyckats ta bort bara ett yttre lager av programmen som samlats på grund av att så kraftfulla och ihållande känslor tränger in så djupt in i ditt undermedvetna att det nästan är omöjligt att bli av med dem efter att ha gjort några få övningar.

Och livet kommer att kasta in bevis på att de fortfarande lever i ditt undermedvetna tills du verkligen blir av med dem.

Och nu skulle jag vilja avslöja en hemlighet för dig.

Hur kan du identifiera att du så småningom har befriat ditt undermedvetna från den eller den negativa känslan?

Det kommer faktiskt bara att hända när du glömmer dess existens och inte kommer ihåg det alls.

Till exempel, om du hör någon säga eller säga till dig själv: ”Jag har blivit helt fri från rädsla” eller ”Jag har förlåtit alla” eller ”Jag skyller inte på någon längre”, betyder det att energierna av rädsla, anstöt eller skuld är fortfarande vid liv inom dig.

Så här låter de dig veta om dem: du tänker på dem, pratar om dem förutsatt att du äntligen har tämjat dem.

Medan, om de verkligen är borta från ditt energirum och ditt undersamvete, kommer du helt enkelt inte ihåg dem.

Du kommer inte ha något att komma ihåg eftersom det inte kommer att finnas några sådana saker vare sig i ditt medvetande, undermedvetande eller, följaktligen, i ditt liv.

Men för att uppnå ett sådant tillstånd är det nödvändigt att erkänna förekomsten av negativa program och se de situationer som underlättar att de dyker upp utåt.

Så även flyktiga känslor av kränkning, rädsla, skuld som du lyckas lägga märke till på en gång och lösas upp med hög vibration är gudomliga energier en indikation på att djupt i ditt undermedvetande de fortfarande existerar.

Det är viktigt att inse vad som orsakade dem och arbeta med situationen eller relationerna med personen som skapade en sådan situation.

På detta sätt kommer du steg för steg att flytta till din själs tillstånd när inte en enda negativ känsla kommer att kunna uppstå i ditt liv och du kommer att omslutas av energin av ovillkorlig kärlek som inte känner någon dom eller separation och som kommer att öppna dörren till den femte dimensionen för dig.

Kanske har du märkt att ju mer man pratar om sina eller andras nackdelar, desto lägre blir vibrationerna.

En upplyst person håller tyst för det mesta och genererar kärlek och ljus som är mycket mer vältaliga än några ord.

Bara genom sin närvaro helar de andras själar och fyller utrymmet runt omkring med energierna från de högsta vibrationerna.

Och de talar bara när de känner att man behöver deras hjälp och stöd och hittar alltid de ord och uttryck som just den här personen behöver.

Lär dig, min kära, att känna att din energi och andliga potential inte smickrar er själva, men inte heller minskar era prestationer.

Att vara objektiv mot sig själv betyder inte att vara en krävande eller strikt domare.

Det hjälper dig helt enkelt att se de saker som du fortfarande behöver arbeta genom att inte lura dig själv och inte hänge dig åt önsketänkande.

Älska er själva som ni är men kom ihåg att det inte finns någon gräns för andlig perfektion.

Jag välsignar dig och älskar dig otroligt mycket!

Fader-Absolut talade till dig

Du gillar kanske också...