Fader Absolut – Fönster Mot En Ny Värld (Tämningen av Elementen), 23 juli, 2022

 

Hälsningar, mina kära älskade barn!

För att avsluta diskussionen om det inflytande som naturliga element producerar på mänsklig kommunikation, kommer vi idag att prata om Kärlekselementet som är det enda som kan balansera resten och följaktligen skapa en balans i din kommunikation efter att ha utvecklat den till nivån på den fjärde dimensionen.

Faktum är att om du lyckas existera i kärlekselementets energier, behöver du inte tänka på inverkan av de andra naturliga elementen som görs på dig.

Dess höga vibrationer kan lösa alla nackdelar, alla de brister som är typiska för den mänskliga kommunikationen i den tredje dimensionens värld.

Ändå skulle jag idag vilja erbjuda dig en övning som hjälper dig att harmonisera alla naturliga element som ”lever” i en människas energiutrymme och i deras fysiska kropp.

Vi kommer att kalla denna praktik för ”Tämning av element”.

Vi börjar med att det inte kommer att vara ”tämjande” i världens direkta mening.

I det här fallet symboliserar det deras harmonisering – att bli av med deras överdrivna manifestation under din interaktion med människor.

Naturligtvis beror mycket på ens karaktär, temperament, kulturella bakgrund, förmåga att formulera sina tankar.

Det är oerhört viktigt att bevara det unika i ditt tal och din individualitet, ändå att inte låta spontana känslor överväldiga ditt medvetande eller spilla ut och därmed störa balansen i din kommunikation med människor.

Tja, det här är vad som oftast händer när man inte är medveten om sina känslor.

Så låt oss gå vidare till själva praktiken.

Den är baserad på förmågan att använda Kärlekselementet som en ”luftkudde” i alla samtal, diskussioner, överväganden om delad aktivitet, kort och gott, i alla slags kommunikation – stor som liten.

För detta ändamål, varje gång du börjar interagera med någon åberopa Kärlekselementet för hjälp och be det att balansera och harmonisera alla andra naturliga element vars partiklar finns i din kropp.

Känn hur den sveper sig runt dig med sin varma våg som gradvis tränger in i din kropp…

Din kärlekskristall börjar pulsera och förlängas…

Ditt andetag blir långsamt, lugnt och lätt…

Din gyllene triangel fylls med värme…

Kärlekens energi fyller hela ditt energiutrymme och din fysiska kropp…

Du känner dig välsignad och fridfull…

Nu är du redo för alla samtal eftersom du kan leda det kärlek och ömsesidig förståelse.

Inte en enda negativ känsla kan bryta igenom ditt gudomliga skydd eller motstå den mest kraftfulla energin i universum – Kärlekens element.

Ändå, min kära, tills du gör en sådan kommunikationsstil till en vana, försök att övervaka ditt tillstånd under samtalet: kontrollera din andning, ditt andliga tillstånd, ditt tal, din samtalspartners reaktion på dina ord.

Denna nödvändighet förklaras av det faktum att ditt undermedvetna ofta svarar med djupt rotade automatiska reaktioner av aggression eller kritik om du inte håller med en annan persons åsikt.

Detta är precis det svåraste för dig att bli av med, den som blockerar din slutliga övergång till den fjärde dimensionen.

Gör denna övning till din nya ”automatiska reaktion” medan du interagerar med människor så att den fixeras i ditt undermedvetna som kommunikation baserad på Ovillkorlig Kärlek – det allsmäktige Gudomliga Elementet.

Älskar dig oändligt,

Fader-Absolut talade med dig

Du gillar kanske också...