Den Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 25 juli, 2022

 

Behöver du mer information för att vakna? ∞

The 9D Arcturian Council Channeled by Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi kommer sakta men säkert igenom till fler människor. Vi tar tillvägagångssättet att skicka kärlek och ljus till varje enskild människa där på jorden, och vi är inte ensamma om detta tillvägagångssätt. Vi vet, som många andra högfrekventa varelser och kollektiv gör, att det är genom kärlek som du kommer att vakna upp till sanningen att du är kärlek. Information kommer bara att ta dig så långt, eftersom ditt sinne är mycket begränsat, och att ha mer information tenderar att hålla dig i ett sinnesorienterat tillstånd. Det är vårt mål att öppna era hjärtan, och detta är också målet och planen som era högre jag har och som era andliga vägledare omsätter.

Det är därför det tar tid för mänskligheten att helt vakna och stiga upp. Det beror på att människor fortfarande har möjlighet att säga ”Nej.” Människor kan avvisa kärlek och de kan undvika ljus eftersom de vet att de till slut kommer att behöva känna allt någon gång. Och även om de flesta människor inte vet detta medvetet, kan även kunskap på undermedveten nivå hålla kärlek och ljus borta. De av er som är vakna gör också detta arbete. Du kan inte låta bli att göra det. Du kan inte låta bli att skina ditt ljus och utstråla kärlek eftersom du har upptäckt att det är dessa ämnen som du är gjord av.

Du ger andra mer tillgång till sig själva genom den kärlek du är och den kärlek du har till dem. Även när människor avvisar din kärlek och din vänlighet, blir du inte avskräckt. Du fortsätter att ge det för att du förstår att du är det och det finns verkligen inget annat alternativ där du är. Du har fått så mycket av vår kärlek och ljus, och ju mer du sprider runt, desto mer får du. Och det är sant oavsett om du tar emot det från oss, eller en ärkeängel eller en uppstigen mästare.

Allt är kärlek; allt är kärlek. Uppvaknande handlar om att inse det, och när du inser det, då finns det inget behov av att skapa separation. Du behöver inte skapa separation mellan de som är vakna och de som inte är det. Vi använder ibland dessa etiketter för att vi gör en poäng, men vi försöker inte separera. Vi önskar inte att någon ska se ner på någon annan på grund av vad de tror på eller vad de ännu inte har upptäckt. Och att göra det kommer bara att stoppa spridningen av kärleken och ljuset som du är tillfälligt. Men det kommer alltid tillbaka, och du kommer alltid att komma tillbaka till det. Du kan inte hjälpa det; det finns inom dig hela tiden. Den vill komma ut; det vill komma till uttryck, och du känner hela tiden kallelsen att göra det och svarar på samtalet.

Nu fortsätter vi att rekrytera era medmänniskor, med vetskapen om att det kommer att ta tid, men också njuta av processen. Vi njuter av resan eftersom vi älskar att erbjuda kärlek. Vi älskar att bevittna det minsta av framsteg hos en person, och vi älskar särskilt det ögonblicket när vi kommer fram till någon om vem och vad de verkligen är. Ta samma tillvägagångssätt med dina medmänniskor, och du kommer inte att bli besviken. Och ännu bättre, du kommer att få mer kärlek och ljus att sprida runt. Du kommer att aktiveras, du kommer att bli uppgraderad och du kommer att ladda ner allt du behöver eftersom du kommer att vara i flödet, och det finns ingen bättre plats för någon av oss att vara.

Vi är Det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...