Fader Absolut – Fönster Mot En Ny Värld (Upplösa Tredje Dimensions ”Nät”) 31 mars, 2022

 

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Idag kommer vi att prata om den tredje dimensionens världs program på global skala nu och uppehålla oss vid deras interaktion med det kollektiva mänskliga medvetandet.

Jag skulle vilja att ni inte bara arbetar med ert eget medvetande och subtila kroppar, utan också på det gemensamma kollektiva medvetandet.

Men det finns några egna särdrag, och den viktigaste av dem är att det kollektiva mänskliga medvetandet inte är homogent eftersom det omfattar inte bara medvetandet hos rena mänskliga själar, utan också medvetandet hos lågvibrerande civilisationers representanter förkroppsligade som människor.

Som ett resultat uppstår en ganska komplex struktur där kollektiva medvetanden från olika civilisationer med sina egna specifika egenskaper förenas under ”beskydd” av gemensamma tredjedimensionella program som alla lever i överensstämmelse med.

Hur ser dessa program ut på den subtila nivån?

Tja, de liknar mest av allt ett ”spindelnät” som trasslar in sig runt hela din planet och som intet ont anande mänskliga själar kommer in i.

Detta ”spindelnät” har tålmodigt byggts under lång tid av drakreptilerna och Orionerna som var de som skapade dessa program i syfte att förslava mänskligt medvetande och göra en viss ”etalon” till en lydig utförare av deras vilja.

Och som ni ser så har de lyckats med detta.

Det har visat sig särskilt tydligt under de senaste två åren när en liten grupp av skuggregeringen underordnade sig miljontals människor som fick dem att följa helt absurda instruktioner som var skadliga för dem.

Och många av dessa människor har nu ingen chans att fly – de kommer att dö på detta sätt efter att ha misslyckats med att ta sig ur myndigheternas klibbiga ”spindelnät” av lögn, hyckleri och kriminell verksamhet.

Ändå kan du hjälpa den del av din planets befolkning som redan har börjat återupplivas och se bedrägeriet.

För detta ändamål föreslår jag att du gör följande meditation.

Åkalla alla era himmelska assistenter, ärkeängeln Mikael med sin armé, alla era galaxbröder och systrar och be dem att bränna ner detta ”spindelnät” av tredje dimensionens program med universums kärleksflamma.

Låt denna gudomliga energi passera genom ditt energiutrymme och jorda det så mycket som möjligt och föreställ dig denna subtila materiella struktur skapad av dina förslavare och som har haft sina dagar smältande, brinnande ner och förvandlats till aska.

Visualisera din underbara planet ljus, ren och befriad från flera hundra år gamla kedjor som håller människor inom den tredje dimensionens medvetandes snäva gränser.

Försök att se ljusa, ljusa och glada ansikten på människor vars medvetande har avancerat till en ny nivå av andlig utveckling och som nu inte lever i den dualistiska utan i den unipolära världen av den femte dimensionen.

Fyll denna vision med Uppstigningsenergin.

Och låt den lysa upp hela din och hennes invånares planet med sin regnbåge som lyser.

Känn dig som en del av den förnyade mänskligheten som har gått in i den femte dimensionens underbara era.

Gör denna meditation flera gånger.

Njut av känslan av enhet, jämlikhet och brödraskap som förenar dig med alla återupplivade själar på planeten Jorden.

Och jag välsignar dig för detta!

Älskar dig oändligt,

Fader-Absolut talade till dig

Du gillar kanske också...