Fader Absolut – Fönster Mot En Ny Värld (Okonventionella Sätt), 1 april, 2022

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Idag skulle jag vilja fokusera på ytterligare en egenhet med den tredje dimensionens programs existens i ert samhälle.

Och det som kommer att handla om är hur du kan kontrollera dem för att förhindra att de sprids ytterligare.

Som jag redan har berättat mer än en gång i mina meddelanden, kan endast ovanliga – icke-standardiserade – reaktioner bryta kedjan av stereotypt beteende hos människorna omkring dig.

Och det är sannolikt, för varje förväntat svar eller åtgärd gör bara varje fast subtil materiell struktur i den tredje dimensionens program förvärrad och ännu mer upprätthållen.

En standard som lägger över en annan koncentrerar en viss typ av energi och fixar det givna känslomässiga eller beteendemönstret.

Det är därför mänsklig kommunikation ofta handlar om några klichéer som implanterats i deras undermedvetna.

Och om du genom ditt okonventionella beteende eller mentalitet plötsligt börjar bryta kedjelänken av stereotypa reaktioner, blir man förvirrad och faller oavsiktligt utanför dessa programs kontroll.

Och föreställ dig nu att det på jorden dyker upp fler och fler människor som har brutit sig loss från inflytandet från tredje dimensionens världsprogram.

De tänker inte bara på ett ovanligt sätt, utan är också känslomässigt helt fria från alla negativa energier som föds upp av dessa program.

Människans unipolära medvetande med ny världsbild bara genom sina höga vibrationer kommer att börja radera alla negativa lågvibrationsprogram och tvinga ut dem från jordens energirymd.

Och för att detta ska hända så snart som möjligt är det verkligen viktigt för dig att arbeta med det inte bara när det gäller energi utan också fysiskt.

Övervaka därför noggrant dina ord och handlingar: om de överensstämmer med den tredje dimensionens program eller redan ligger utanför deras gränser.

Men, naturligtvis, den betydande rollen i denna process spelas av ditt emotionella tillstånd eftersom det för närvarande när jorden är fylld med nya energier denna gång blir allt svårare att gömma sina känslor bakom ord.

Du kan enkelt se hur snabbt maskerna kommer av politiker, dina vänner och släktingar, hur lätt du skannar de saker som faktiskt ligger bakom deras ord och handlingar.

Alla lögner och hyckleri blir uppenbara som de är.

Ändå, min kära, medan kaos råder på jorden för tillfället och den månghundraåriga ordningen inte har avskaffats helt än, bör du vara lite försiktig och diplomatisk.

Försök att inte be om problem med att fortsätta enligt din åsikt med de människor som inte är redo att acceptera det.

Förbli lugna och neutrala åskådare.

Håll helt enkelt inte igång vanliga förutsägbara konversationer bara genom att bryta det vanliga ”schemat” för kommunikation mellan människor i den tredje dimensionens värld.

Fyll explosiva situationer och aggressiva samtal med gudomliga energier och rena därigenom energiutrymmet och mänskligt samvete från negativa energier vars ursprung är de tredje dimensionsprogrammen som dessa människor vant sig vid att leva i enlighet med.

Så, meditationen över att lösa upp den tredje dimensionens program på jorden och ditt eget beteende som inte faller in i dessa program kommer att ge ett stort bidrag till processen för din planets avancemang till den nya rymden i den Femte dimensionen.

Här stannar vi för idag.

Älskar dig oändligt,

Fader-Absolut talade till dig

Du gillar kanske också...