Fader Absolut – Fönster Mot En Ny Värld (Varför väljer jag att vara Vegetarian), 11 september, 2022

 

 

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Som en uppföljning av mitt tidigare meddelande låt oss nu prata om hur relationer kommer att upprättas mellan de människor som har flyttat till den fjärde dimensionen och de som genom sitt medvetande fortfarande är i den tredje dimensionen men som potentiellt är redo att lämna den .

Nuförtiden finns det många människor som befinner sig i skarven mellan dessa två dimensioner och de saknar ofta bara lite uppmuntran – en hjälpande hand för att äntligen flytta till energiutrymmet i den fjärde dimensionen, inte bara av sitt medvetande utan också av den fysiska kroppen .

Vi har redan pratat mycket om det faktum att de nya höga vibrationsenergierna som anländer till jorden nu inte bara förändrar ert medvetande utan också gör en betydande inverkan på människors fysiska kropp.

Och människorna med en subtil andlig struktur känner verkligen detta intensivt.

De förstår ofta inte själva varför de plötsligt avvisar tidigare favorit och vanliga livsmedel och speciellt de som förmedlar tunga energier och innehåller mycket kemikalier.

I själva verket avvisas de av den fysiska kroppen hos en återupplivad person som i dessa nya och faktiskt tidigare och kära energier börjar återställa sitt ursprungliga gudomliga tillstånd.

Kanske har du redan märkt en sådan regelbundenhet: ju högre medvetande man har och följaktligen vibrationer, desto mer organisk och enklare är deras kost.

Det förklaras av det faktum att en sådan persons fysiska kropp intuitivt kommer ikapp de höga vibrationerna i dess medvetande.

Det kan inte konsumera alkohol längre, vilket dämpar det mänskliga medvetandet och ger tillgång till dess subtila kroppar till astrala varelser.

Detsamma gäller för att konsumera kött.

Den fysiska kroppen hos en person med hög vibration kan inte ta in eller smälta köttet från dödade djur och fåglar som förmedlar tunga energier av lidande, smärta och rädsla för döden.

På detta sätt, genom intuition, drar människor som har avancerat genom sitt medvetande till nivån av den fjärde dimensionen upp till denna höga vibrationsrymd även sin fysiska kropp och för den därmed till en ny energinivå.

Det är vegetarianism som för många blir gränsen att övervinnas tar dem bortom den tredje dimensionens världs gränser.

Ändå händer det bara när vegetarianism inte är ett försök att följa mode eller en önskan att hålla sig i form.

I fallet med en återupplivad person väljs ett nytt system för näring av deras kropp och själ, inte deras sinne som är mottagligt för påverkan utifrån: överväganden och råd från erkända ”experter”.

I det förra fallet är det en naturlig process och kroppens behov av att möta höga vibrationer i ens medvetande, medan i det senare fallet – den gamla goda stereotypen av den tredje dimensionens värld att följa mode och någon annans kompetenta åsikter.

Det är därför, om du är en av dem som redan är på tröskeln till den fjärde dimensionen, fråga er själva: ”Varför väljer jag vegetarianism?” Vad får mig att göra det här?” och, vilket är viktigare, svara ärligt på denna fråga till er själva.

Här stannar vi för idag.

Älskar dig oändligt,

Fader-Absolut talade till dig

Du gillar kanske också...