Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 15 september, 2022

 

Hur man möter mörkret på jorden ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är alltid mycket imponerade av hur människor hanterar mängden mörker som du möter under hela ditt liv. Ni upplever mörkret, tyngden, tyngden av tillvaron där på jorden på många olika sätt, och de flesta av er hänger där och uthärdar så mycket utan att ens ha de rätta verktygen för att lindra smärtan av att bära det mörkret. Ni borde alla vara mycket imponerade av er själva. Ni kan alla klappa er själva på axeln, och ni kan se på andra också på ett annat sätt, med vetskapen om att de också tog på sig mycket under denna livstid. Alla har sitt kors att bära; alla jobbar igenom mycket tunga saker från sin genetiska linje, från sin barndom, från sina tidigare liv. Allt går ihop.

Och alla där på Jorden just nu borde firas bara för att de är där och är villiga att vada genom all smuts som fanns där innan du ens föddes in i denna livstid. Nu, ni alla som är vakna, som är medlemmar i vad vi kallar det Uppvaknade Kollektivet, ni är ljusbringarna, ljusarbetarna. Det är ni som har verktygen och som har kunskapen och kan föregå med gott exempel och visa andra hur det går till. Många av er provade de andra metoderna först. Du försökte dränka smärtan, mörkret, i alkohol eller bedöva dig själv med droger. Du försökte undvika, trycka ner den, förneka dess existens, och inget av det fungerar.

Och som uppvaknade själar vet ni nu det och ni kan gå framåt med sanningen som ni håller inom er att allt detta måste accepteras, omfamnas, bearbetas och slutligen släppas för att släppa in mer av ljuset. frekvensenergier som är över dig just nu hjälper dig att rensa ut allt, men det hjälper att ha en medvetenhet om vad som händer när du är mitt i en av dessa utrensningar.

Att släppa mörkret känns bra efter att det är gjort, men under processen kan det vara en minst sagt upprörande, obehaglig upplevelse. Och så, återigen, måste ni vara försiktiga mot er själva och andra på grund av hur mycket ni vet att ni alla tog på er. Om någon är elak eller oförskämd mot dig, kom ihåg vikten de bär och vet att de har det särskilt dåligt.

Alla vet inte vad de ska göra när de har rädsla, sorg, ilska, ångest, frustration och alla andra negativa känslor som rör sig inuti dem. Men återigen, du som det uppvaknade kollektivet vet vad du ska göra, och varje gång du möter mörkret, låter det vara vad det är, och till och med omfamnar det, visar du andra hur det görs, och du lägger till något till kollektivt medvetande som är till det bästa för alla.

Det är sant att du gör detta, för vi bevittnar det hela tiden, och vi ser effekterna du har på det kollektiv som är mänskligheten och det kollektiv som är detta universum, och vi vet att du kommer att fortsätta att göra det, för att det är det enda sättet, och på grund av vår lilla påminnelse här. Det är vad vi ger dig för det mesta. Vi ger dig påminnelser så att du kan fokusera på ett sådant sätt att du vet vad du ska göra när något dyker upp. Du släpper det där glömska läget som du ibland fastnar i, tillsammans med resten av mänskligheten. Och vi ser er alla göra valet för ljuset om och om igen, och det är något annat att vara väldigt stolt över som en människa som lever på jorden vid denna tid.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...