Fader Absolut – Fönster Mot En Ny Värld (Vibrationsindikator) 21 maj, 2022

 

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Idag kommer vi att prata om hur era fysiska sinnesorgan reagerar på de höga vibrationerna i den fjärde dimensionen.

Och vi börjar med hörselorgan eftersom dina öron är mycket känsliga för alla energiförändringar.

De som har arbetat med energier under lång tid har troligen märkt att det är med hjälp av öronen som du får tips från Ljuskrafterna.

Det förekommer på en mängd olika sätt men oftare visar sig svaret på en ökning eller minskning av dina vibrationer som ett ökande eller minskande ringande ljud i dina öron.

Och ibland kan det till och med upphöra helt, vilket oftast är fallet under energiattacker som drar dig till en värld av låga vibrationer.

Vad är anledningen till en sådan reaktion från en person på vibrationsfall?

Saken är att ditt hörselsystem är en naturlig ”radioapparat” som kan fånga upp vågor med olika frekvenser – kallade korta och långa för bekvämlighets skull.

Men i det här fallet är ”korta” vågor ditt vanliga tillstånd i världen av den tredje densiteten så dina öron svarar nästan inte på det.

När det gäller ”långa” vågor, kan inte alla fånga dem eftersom de går utanför perceptionsintervallet för en genomsnittlig person i den tredje dimensionens värld.

Höga vibrationsvågor kan bara fångas av den vars medvetande och följaktligen vibrationer redan har övervunnit gränsen för den tredje dimensionen, och sådana människor befinner sig åtminstone i den fjärde dimensionen.

Och ju högre ens vibrationer är, desto mer påtagligt blir det ringande ljudet i öronen som är en akustisk manifestation av högre världar på fysisk nivå.

Inom konventionell medicin betraktas ringningar i örat ofta som en sjukdom, vilket faktiskt inträffar men mycket sällan.

Oftast är denna ”abnormitet” sättet som Ljuskrafterna försöker nå ut till en person för att distrahera deras uppmärksamhet från den världsliga rutinen och hjälpa dem att ta vägen för andlig utveckling.

Naturligtvis händer det inte alla utan för rena och uråldriga själar som anlände till jorden med ett visst uppdrag men under omständigheternas kraft har störtat in i den tredje dimensionens värld och glömt sin genuina predestination.

Jag vet att många av er känner att detta ringande i örat och redan har vant er vid det.

Det stör inte bara dig utan hjälper till stor del att vara en indikator på din vibrationsnivå – en bred hint om att du måste förbättra ditt energitillstånd.

I sällsynta fall, för att förhindra en tanklös handling eller uppmärksamma något, får man plötsligt sina öron igenstoppade, det vill säga att man kastas in i en ”död” tystnad.

Detta fenomen kan betraktas som någon slags SOS-signal.

Ta det därför inte som tillfälligt: ​​på detta sätt kommer sannolikt vissa försök att göras för att rädda dig från ett förhastat beslut som kan resultera i konsekvenser som är ogynnsamma för dig.

Men det som inte bör rankas bland tecken på interaktion med den subtila nivån är alla onormala manifestationer i dina öron.

Utan tvekan är öron, precis som andra mänskliga sinnesorgan, mottagliga för olika sjukdomar som botas både med konventionell och traditionell medicin.

Men det jag berättade om i det här meddelandet är bara ett exempel på fysisk manifestation av höga vibrationer som syftar till att hjälpa dig att identifiera den andliga utvecklingsnivån du befinner dig på för tillfället.

Här stannar vi för idag.

Älskar dig oändligt,

Fader-Absolut talade till dig

Du gillar kanske också...