Fader Absolut – Fönster Mot En Ny Värld (Att Sova i den Fjärde Dimensionen), 20 maj, 2022

 

 

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Nåväl, låt oss fortsätta prata om påverkan på din kropp som skapas av den fjärde dimensionen som vissa av er redan befinner er i nästan hela tiden.

Vilka andra mest märkbara förändringar händer med den?

Kanske har många av er märkt att ditt sömnmönster har förändrats.

Medan det brukade ta dig minst åtta timmar att få tillräckligt med sömn, har tiden du behöver för att fylla på med energi nu minskat avsevärt.

Och det förklaras av det faktum att inte bara tidsparametrar har förändrats utan även dina fysiska kroppsparametrar.

Så, dess höga vibrationer attraherar inte den linjära tiden för den tredje dimensionens tid nu utan tidsparametrarna för den fjärde och ibland för den femte dimensionen.

Och låt oss nu studera skillnaden mellan dem när det gäller din sömn.

Som du redan vet, på natten flyttar man till den astrala världen som omger din planet med sina subtila kroppar.

Och den här världen är ganska komplex – mångsidig och mångskiktad.

Vart och ett av dess lager har sin egen vibrationsnivå och de tidsparametrar som motsvarar den.

Och ju renare en persons medvetande är och ju mer integrerade deras subtila kroppar är, desto högre världar hamnar de i under sömnen.

Det är därför människors drömmar varierar så mycket: någon har mardrömmar och de vaknar och känner sig brutna moraliskt och fysiskt, medan någon annan når världar av höga vibrationer på natten där de ofta förses med viktiga ledtrådar och tips, och de vaknar ljusa och inspirerad av hoppet om en bättre framtid.

Kvaliteten på din sömn kan hjälpa dig att bedöma ditt fysiska och psykiska tillstånd för närvarande.

Förresten, sömntiden är mycket mindre betydelsefull än dess kvalitet.

Och anledningen till det är det faktum att världar av höga vibrationer har ganska distinkta tidsparametrar, vilket gör att du kan bli fräsch under en kort tidsperiod.

Det är därför många av er vaknar mitt i natten nu och känner er helt utvilade.

Men det finns ytterligare en egenhet relaterad till sömn.

Och det är i det faktum att du under sömnen bearbetas av dina himmelska assistenter.

De använder denna tid eftersom personer som är involverade i den dagliga omgången under dagen inte kan upprätthålla höga vibrationer, än mindre komma i kontakt med deras högre aspekter.

Och bara under natten när du är helt avslappnad försöker dina skyddsänglar, andliga guider, representanter för dina stjärnfamiljer att ”dra upp” dina subtila kroppar när det gäller energi att rena dem från ”smutsen” du samlar på dig under dagen och hjälpa tills att du avancerar till nivån av vibrationer som kommer att föra dig närmare övergången.

Det är särskilt sant om de återupplivade människorna som gör mycket ansträngningar för detta också själva men som inte kan upprätthålla en hög nivå av sina vibrationer permanent än så länge.

Ganska ofta på den subtila nivån pågår svåra strider för din själ mellan krafterna av mörker och ljus, och då kan din sömn ”rivas upp”: du vaknar många gånger och känner oförklarlig spänning och ångest.

Oftast återspeglar din sömn din själs nuvarande tillstånd och följaktligen nivån på dina vibrationer, som ett resultat av vilket du attraherar de subtila varelserna som motsvarar dem – från låga astrala till representanterna för Ljuskrafterna.

Därför, min kära, försök att gå till sängs och bevara sinnesfriden och glöm inte att sätta en sköld av universums låga kärlek till er själva.

Om du av intuition känner fara, be ärkeängeln Michel att skydda dig från mörka astrala varelser under hela din sömn.

Jag välsignar dig och älskar dig otroligt mycket!

Fader-Absolut talade till dig

Du gillar kanske också...