Fader Absolut – Fönster Mot En Ny Värld (Vibrationsmedicin) 28 juni, 2022

 

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Idag skulle jag vilja prata om medicin som i den fjärde dimensionens utrymme fortfarande kommer att existera men som genomgår enorma förändringar i jämförelse med vad ni kallar medicin nu.

Vi pratade mycket om det faktum att själva inställningen till att arbeta i ”klassisk” samtida medicin är i grunden felaktig eftersom det som tas i beaktande bara är läkning av den mänskliga fysiska kroppen.

Det är denna kropp som manipuleras på en mängd olika sätt, vare sig det är medicinsk behandling eller kirurgisk operation.

Naturligtvis är det inte fråga om allvarliga fysiska skador när ens liv måste räddas på något sätt och så snabbt som möjligt då.

De saker som faktiskt pågår i er värld utan överdrift kan hänvisas till som en enkelriktad gata eftersom globalisterna som tog makten på jorden både provocerar människors sjukdomar och ”räddar” de infekterade från dem.

Både i det förra och det senare fallet får de enorma vinster.

Hur går det till?

Först berövar de människor hälsosam mat, ren luft och vatten, aktiv livsstil och erbjuder dem sedan ett ”magiskt piller” från alla sjukdomar som det innebär.

Och, kanske, det mest iögonfallande exemplet på den kriminella verksamheten i deep state och stora läkemedelsföretag har blivit de senaste åren.

Efter att ha introducerat ett artificiellt framställt virus i världen erbjöd de mänskligheten ”universalmedel” för det som en mängd olika så kallade ”vacciner” och tjänade hundratals miljarder på det.

Och även om detta är ett uppenbart exempel på en upprörd upprördhet mot mänskligheten, följer till och med ärliga och anständiga läkare som har fått klassisk medicinsk utbildning oavsiktligt samma mönster som förskriver människor preparat som lamslår deras hälsa och som främjas av själva läkemedelsföretagen igen.

Ibland ger olika mediciner för hundratals sjukdomar lindring, men de är alltid av tillfällig karaktär och är också beroendeframkallande, vilket är huvudmålet för dessa läkemedelsproducenter.

Med ett ord, samtida medicin har ingenting att göra med en djupgående och grundlig inställning till människokroppen, det vill säga att arbeta inte bara på den fysiska kroppen utan också på subtila sådana, såväl som att ta reda på faktiska orsaker till sjukdomar.

Men det är detta som kommer att ligga till grund för den fjärde dimensionens medicin.

Kemiska medicinska preparat kommer att ersättas med naturliga, medan återhämtningen av den fysiska kroppen kommer att bli multilevel.

Efter noggrann forskning och avslöjande av verkliga orsaker till en sjukdom, psykosomatisk först och främst, kommer läkning att utföras i flera steg.

Mest uppmärksamhet kommer att ägnas åt det mänskliga medvetandet – de förändringar som det måste genomgå för att förhindra de misstag om igen som resulterade i avvikelser i funktionerna hos det eller det organ i kroppen.

Då kommer ”sprickor” i subtila kroppar att identifieras.

Eliminering av dem, såväl som utjämning av subtila kroppar, kommer att vara ömsesidigt arbete av healer och patient, vilket kommer att vara en garanti för ens ultimata återhämtning.

Energiarbete kommer att bli den huvudsakliga integrerade delen av healing.

När det gäller arbetet med den fysiska kroppen kommer du att få stöd från de flesta banbrytande teknologier, utomjordiska bland dem också, som kommer att vara baserade på vibrationssärdragen hos varje organ och möjligheten till deras regenerering.

Och, naturligtvis, i den fjärde dimensionen kommer medicinska tjänster att vara gratis och tillgängliga för alla.

Så, människor som kommer att kunna bosätta sig i detta utrymme med hög vibration kommer att vara förberedda till nästa steg av sin existens i den femte dimensionen nu där självläkning kommer att bli tillgänglig för dig, såväl som ett mer effektivt arbete med transformation av din fysiska kroppar.

Här stannar vi för idag.

Älskar dig oändligt,

Du gillar kanske också...