Fader Absolut – Fredlig Revolution, 22 februari, 2022

 

 

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Idag skulle jag vilja prata med dig om den nuvarande situationen på jorden.

Som ni ser har det mycket avgörande ögonblicket i kampen mellan Ljuskrafterna och Mörkret på er planet kommit,vilket redan har nämnts i mina meddelanden mer än en gång.

För närvarande flyger masker inte bara av huvudet på de ledande länderna i världen och deras fältanställda utan också från människorna runt omkring dig.

Varje människa på jorden, oavsett nationalitet, social och religiös identitet, har ställts inför ett dilemma: att låta sig styras av den härskande toppen och förvandlas till en digital slav eller att stå upp för sin rätt till frihet i alla dess yttringar.

Nu kan ingen stå åt sidan eftersom inte bara världens öde avgörs den här gången utan för varje person i synnerhet.

Tyvärr finns det fortfarande ett stort segment av befolkningen som inte har kunnat förstå förrän nu vad som faktiskt pågår.

Det är dessa personer som bara får information från mass media.

Och om de hittills misslyckats med att se och känna all falskhet och hyckleri från myndigheterna och journalisterna som hänsynslöst utför sin vilja och kommer att fortsätta att misstolka och jonglera med fakta, då kommer knappast någonting att kunna få dem att ändra åsikt om aktuella händelser.

Ändå växer andelen människor som återupplivas för varje dag i geometrisk progression.

Och till stor del sker det på grund av de senaste händelserna i Kanada.

Varför är det just detta land som helt plötsligt har blivit ”lokomotivet” i mänsklighetens kamp för frihet?

Naturligtvis är det inte av en slump.

Strax innan kunde ingen av er ens föreställa sig att de tystaste, mest fridfulla och laglydiga medborgarna inte bara skulle kunna göra uppror utan också leda andra på väg.

Först och främst har situationen som uppstått i detta land blivit ett uppenbart exempel på vad som är resultatet av den obrutna underkastelsen och att följa olagliga instruktioner från myndigheterna, lika avskyvärda som Kanadas regering.

Det har inte bara misslyckats med att uppskatta medborgarnas exemplariska beteende utan har fört till den absurda punkten sina inkongruenta krav som ENDAST baserades på girighet efter pengar och spänningen över deras obegränsade makt över människor.

Den andra anledningen till massupproret bland bara kanadensare var deras exceptionella fridfullhet och vänlighet.

Tack vare deras exempel kunde du se att även att stå upp för sina rättigheter och friheter är möjligt att vara i en atmosfär av Enhet, Kärlek och Respekt.

Om du hade möjlighet att komma in i atmosfären som regerade bland det protesterande folket, skulle du kunna känna att det HELT SAKNADE AGGRESSION.

Och det kan inte överskattas eftersom det i nödsituationer för människor i den tredje dimensionen i världen är typiskt att visa överdrivna känslor som är svåra att kontrollera för dem.

Och dessa människor betedde sig som rena och förtroendefulla barn som inte tvivlade på att deras ”föräldrar”, som i detta fall deras regeringsmedlemmar är för dem, kommer att höra dem med alla medel och kommer att möta deras krav så enkla, logiska och humana.

Medan de kanadensiska myndigheternas handlingar – dessa globalisters hantlangare – satte så drastiskt igång tillståndet för dessa underbara, vänliga och fredliga ”demonstranter” som verkligen väcker chock hos människor över hela världen.

Nu är det ingen som tvivlar på hur de vid rodret behandlar vanliga människor och vad deras nation är för dem.

Kanadensarnas stora seger blev uppvisningen av ett exempel för hela världen på hur man behandlar varandra med kärlek och omsorg och stöder i svåra svårigheter de som sätter sin välfärd och till och med livet på spel tog mod till sig för att skydda hedern och värdigheten hos en nation.

I inget land har det någonsin förekommit protestaktioner så fredliga, rena och lätta som i Kanada.

Och inte ens de aggressiva oöverträffade handlingar som regeringen vidtagit kunde förbittra dessa underbara människor som som svar bara blev mer enade.

Det är protester som denna som jag menade när jag bad dig att skydda dina rättigheter enträget men utan aggression som visar kärlek, enhet och respekt för varandra i allt.

Det är ett uttryck för en sådan folkvilja över hela världen som med alla medel kommer att sluta med Ljuskrafternas Seger, och det kommer att inträffa på kortast tid.

Jag välsignar dig och älskar dig otroligt mycket!

Fader-Absolut talade till dig

Du gillar kanske också...