Jesus via John Smallman, 26 februari 2022

https://ci4.googleusercontent.com/proxy/-qOdlfyqXsSbhMLsPXRpvMDBu1e6AjXJLZge0uYydFlJeaJFkerJZhjwY1CX3CpTJhi-FYj1AFv4NKM6i3W7nUdV_ZlxeaRZM2yhoiQTjhHnaSSp_Q0qdUAuBl4=s0-d-e1-ft#https://goldenageofgaia.com/wp-content/uploads/2021/09/jesus-500x336.jpeg

 

Jesus via John Smallman, 26 februari 2022

 

Life is a Miracle, and you are all Alive!

26 februari 2022 av John Smallman

 

Som ni alla är väl medvetna om går mänsklighetens uppvaknandeprocess framåt vackert, precis som Gud har för avsikt, ingen annan väg är möjlig. Därför, slappna av! Guds avsikt uppnås alltid perfekt, så släpp era tvivel om Hans Verklighet, som är Verkligheten i all sin storhet och härlighet, och LITA fullständigt på Honom. Ni har bara problem eller frågor när ni engagerar er i tvivel om verkligheten i den gudomliga planen, och när ni försöker föreställa er hur, enligt er åsikt, den skulle kunna eller borde utvecklas. De där ”mind-games” som ni spelar med er själva – ”vad-om” och ”det här måste vara fel”, och ”Gud skulle inte tillåta detta att hända” tankar och argument ni har med er själva – är egoistiska distraktioner som fördröjer er acceptans av det faktum att den kollektiva uppvaknandeprocessen äger rum just nu.

Era tankar stör inte och kunde inte störa processen, än mindre fördröja den, för det är inte Guds vilja. Allt som händer är att ni övertygar er själva om att uppvaknandet går för långsamt, eller till och med att det inte händer, och inte kommer att hända, och på så sätt låser in er i ett tillstånd av misstro, vilket hindrar er från att se på med förtjusning när det utvecklas – PERFEKT!

Mänskligheten håller på att vakna upp, även om ett stort antal människor förblir helt omedvetna om det. Kaoset och förvirringen som uppstår över hela världen, och som ni ser rapporterad på MSM och på sociala mediekanaler, när människor överallt börjar återta sin gudomliga suveränitet, är en tydlig indikation på att mänskligheten håller på att vakna ur mardrömmen. De kommer till insikten att det enda sättet att leva lyckligt och i fred är att acceptera varandra, oavsett ras, etnicitet, nationalitet eller religiös eller politisk övertygelse. Det är mycket uppenbart för alla att användningen av konflikter för att lösa problem aldrig har fungerat, aldrig kan fungera och måste upphöra. Och det sättet att interagera håller på att ta slut nu.

Ni är verkligen mycket välsignade att vara i form på Planeten Jorden just nu. Det finns bara plats för så många, och det finns många fler som skulle älska denna möjlighet att vara i form när det kollektiva uppvaknandet utvecklas. Varför? För det är en tid – ett ÖGONBLICK – för firande i en högst magnifik skala, över hela planeten. Alla biljetter har sålts, alla platser är upptagna och det uppstår ett stort och helt berättigat förväntansläge när fler och fler människor börjar inse det enorma och briljanta i det som kommer att förverkligas.

Även om det tillstånd av separation som ni verkar genomgå har pågått i miljarder år som mänskligheten mäter och upplever tid, är det i själva verket bara ett ögonblick, mindre än ett ögonblick sedan ni valde att begränsa er själva genom att engagera er i form, först som mikroorganismer för ungefär fyra miljarder år sedan, och därifrån utvecklas till de mänskliga former som ni lever i idag. Ögonblicket för livet i form närmar sig en magnifik avslutning, och de av er som är närvarande när det behovet inte längre är nödvändigt kommer att befinna er i ett tillstånd av lycka som för närvarande är ofattbart för er. Att förbereda er för denna fantastiska händelse är omöjligt, så påminn er själva om upphetsningen och spänningen som små barn genomgår när något underbart, helt nytt och helt oväntat inträffar för att glädja deras unga liv – kanske några av er kan minnas en tidig upplevelse själva så här – och vet att det som kommer verkligen kommer att slå er med häpnad.

Livet är ett Mirakel, och ni lever alla! De flesta av er har glömt detta, eller har förlorat er medvetenhet om det, när ni hanterar de problem som era människoliv nästan ständigt presenterar för er. Livet har blivit intensivt prosaiskt för majoriteten av människor, med bara korta stunder av upplyftande spänning, och det verkar för många att det är så det kommer att fortsätta, till och med bli mycket mindre tillfredsställande när ni åldras fysiskt, och slutligen slutar i död och förintelse. Inte en upplyftande utsikt för de flesta att leva bekvämt med.

Men ni är just nu – det finns bara NU, minns ni? – extremt nära det mest magnifika uppvaknandet ur denna dvala, ur denna utmattande livserfarenhet. Så se till att dagligen gå djupt in i er själva, till de heliga inre helgedomar som ni var och en har, som kan ansluta er direkt till den Enda, och bjud in Kärleken, som finns där i varje ögonblick av er eviga existens, att omfamna er och föra några minnen av verkligheten till er medvetna medvetenhet. Det kommer, om än bara för de kortaste ögonblicken, att upplyfta och inspirera er underbart, och ni kommer aldrig att glömma den upplevelsen medan ni förblir i form. Era tvivel om möjligheten till evigt liv i glädje och harmoni med alla kännande varelser kommer att upplösas, och ni kommer att finna att ni lever i frid med er själva och med andra.

Moder/Fader/Gud älskar er fullständigt och komplett, långt bortom era vildaste drömmar, och längtar efter att ni ska vakna upp och känna er själva igen som ni verkligen är, Ljusvarelser med obegränsad kraft och kreativa förmågor. Ni väljer nu fritt att vakna, det enda sättet som ert uppvaknande kan ske, när ni släpper er övertygelse om att ni är begränsade varelser, kanske till och med kontrollerade av någon högre auktoritet. Ni återtar nu er autonomi, er inneboende suveränitet som alltid har funnits till hands och redo för er att sätta i kraft närhelst ni valt att hedra er själva. Ni har valt frihet, ni skingrar er långvariga tro på begränsning, ni vaknar upp och ni kommer Hem till Verkligheten, där ett mycket storartat och högtidligt välkomnande väntar er.

Er kärleksfulla broder, Jesus.

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...