Fader Absolut – Fredsmakare; Påverkan av Avslöjanden, 24 oktober, 2021

 

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Idag skulle jag vilja be dig om något.

Och det hänger ihop med det faktum att kulmen på kampen mellan de ljusa krafterna och de mörka krafterna på den fysiska nivån denna gång kommer.

Jag vet att ni alla har väntat på att detta ögonblick ska komma och det verkar för er som att ni är ganska redo att acceptera avslöjanden lugnt och med glädje.

Ändå skulle jag vilja påminna er en gång till om att det är ni som ska bli vägvisare till en ny värld för många och många människor som inte förstår vad som händer i världen och som kan tappa huvudet eller ge vika för panik eller rädsla.

Som ni redan vet tillåter inte energier av låga vibrationer människor att stiga upp till ett nytt stadium av sin andliga utveckling, än mindre för att göra övergång.

Ändå har det blivit vanligt i din värld att en persons första reaktion på en oväntad situation som regel är negativ.

De grips av sådana känslor och känslor som rädsla för det okända, förvirring, hopplöshet, känslan av att den vanliga världen smular till damm framför deras ögon.

Men detta är vad ni alla snart kommer att få uppleva.

Din vanliga värld kommer verkligen att börja falla sönder eftersom den har sett sina dagar.

Ändå, lyckligtvis för dig, kommer den nya världen inte att följa skuggregeringens plan som skapats av dem för länge sedan vars dröm var att bygga ett digitalt koncentrationsläger med befolkningen under deras totala kontroll.

Detta scenario har misslyckats med att bli verklighet och det är mest tack vare dig, min kära.

Din rena avsikt och uppriktiga önskan att flytta till den femte dimensionen med jorden har tippat balansen på “vågen” och oddsen är till mänsklighetens fördel nu, så ganska snart ditt “skepp” som de mörka krafterna försökte vilseleda ödesdigra vägar för människor kommer helt att vända och ändra sin kurs till det motsatta.

Men denna vändning kommer att vara ganska plågsam för majoriteten av din planets befolkning eftersom många av dem du kände, älskade och respekterade kommer att finna sig ramla “överbord”.

Många inflytelserika och kända personer som beundrades av miljontals människor och som var deras idoler kommer att visa sin sanna färg.

Deras kriminella aktiviteter kommer att göra människor chockade – folk kommer att vägra tro sina egna ögon.

Och eftersom den kommer att få universell skala, kommer energierna av skräck och förtvivlan från miljontals människor att överösa din planet, vilket kommer att resultera i en kraftig minskning av hennes vibrationer.

Ja, vad är min begäran till dig?

Förutom det förklaringsarbete bland befolkningen som vi redan har pratat mycket om, ber jag er att utföra ett engagerat och noggrant energiarbete för att lösa upp energierna av panik, rädsla, besvikelse, hat, aggression – med ett ord, alla sorters negativa energier som oavsiktligt kommer att genereras av er planets invånare som inte kommer att kunna ta till sig informationen som kommer att ges dem genom en kommande fullskalig och allsidig avslöjande.

Det är du som Ljuskrafterna sätter sitt hopp om att hjälpa mänskligheten från jordens subtila nivå.

Förankra höga vibrationsenergier som de generöst delar med er planets invånare för att hjälpa den oförberedda delen av mänskligheten att leva genom denna svåra period av övergång från en dimension till en annan med minsta moraliska utgifter.

Bli ett pålitligt stöd och exempel på Andens styrka för dessa människor i detta avgörande och prövande ögonblick för jorden.

Jag välsignar dig och älskar dig otroligt mycket!

Fader-Absolut talade till dig

You may also like...