Fader Absolut – Livet på Nya Jorden – Chakra samstämmer med energi av tid, 25 september, 2021

 

 

Hälsningar, mina kära älskade barn!

För att mitt tidigare meddelande ska fortsätta kommer vi nu att lära oss vad det ena eller det andra chakras korrespondens är med tidens energi -vibrationer.

Vi kommer att agera utifrån att chakrasystemet för en person som befinner sig i energirummet inte är lägre än i den fjärde dimensionen redan har förändrats och följaktligen har deras nedre chakran – det första, det andra och det tredje – förändrats.

Så, om din imaginära substans av tid kommer att besvaras av ditt första chakra, betyder det att dina band med jorden är mycket starka och att du är något slags länkande element mellan henne och tidens energi som en helhet med din planet.

Om det besvaras av ditt andra chakra betyder det att din maskulinitet eller kvinnlighet är riktigt stark, och tidens energi hjälper dig att förmedla dessa energier till världen.

Det tredje chakrat som samstämmer med det kan indikera dina ledaregenskaper som tidens energi kommer att hjälpa till att manifestera på det mest harmoniska sättet till det bästa för alla.

Genom att vara konsekvent med tidens energi ger det fjärde chakrat dig möjlighet att öppna ditt hjärta och din själ för alla du kontaktar så att tidsramar blir perfekta för att uppmuntra din kommunikation.

Det femte chakrat som är ansvarigt för självuttryck samstämmer med tidens energi för mycket känslomässiga och kreativa människor för vilka tiden är en assistent för att få sitt inre tillstånd i alla dess manifestationer till en balans som hindrar dem från att avvika från den gyllene medelvägen.

Om tidens energi initierar svaret från ditt sjätte chakra, betyder det att du är på harmoniska, nästan perfekta villkor med detta ämne och att du redan har lärt dig att kontrollera tidens energi.

Hittills är det få som har sitt sjunde chakra som reagerar på tidens energi, och det redogörs för det faktum att sådana “relationer” har den kategori av tidlöshet som är typisk för energirummet som inte är lägre än den för den femte dimensionen.

Men som du redan vet är det svårt för dig att stanna kvar hela tiden.

Du kommer dit bara när du är djupt involverad i någon aktivitet.

Då faller du ur linjär tid och smälter samtidigt ihop med tidens energi med hjälp av ditt sjunde chakra.

Efter att du har identifierat din prioritet i “tidskonvertering”, det vill säga att ett av dina chakran är mest överensstämmande med tiden, kan vi gå vidare till ett annat skede av vår övning.

Nu måste du befästa dina relationer med tiden på följande sätt.

Tänk dig att din imaginära energisubstans i tiden tränger in i chakrat som reagerade på det och blir helt sammanfogat med det.

Känner starkt denna sammanslagning …

Det kan tyckas för dig att ditt chakra har blivit större och blivit “tyngre” …

Och efter det gör du följande “procedur”.

Föreställ dig nu att “tidens” substans “lever” i ditt chakra, men samtidigt delar det sin energi med resten av chakran.

Du kan föreställa dig det som du vill: som en stång som rör sig fram och tillbaka – upp och ner, som ett moln som fyller alla dina chakran en efter en och sedan kommer tillbaka till sitt “hem” – chakrat som det valde.

Låt din fantasi ge dig den mest levande och effektiva bilden just för dig.

Tanken med denna praxis är att identifiera ditt personliga samband med tidens energi med hjälp av chakrat som mest resonerar med det och samtidigt bringa alla andra chakran i balans med det.

Skynda dig inte och gör denna övning flera gånger.

Det är fullt möjligt att situationen kommer att förändras under en tid och tidens innehåll kommer att reageras på mer kraftfullt av ett annat chakra av dig.

Se till, min kära, och dra dina EGNA slutsatser.

Jag välsignar dig och älskar dig oerhört mycket!

Far-Absolute talade till dig

You may also like...