Brendas Blog via Brenda Hoffman 27 september 2021

 

Brendas Blog via Brenda Hoffman 27 september 2021

 

Att Snabbt Förändra Ditt Liv Under Dröm/Meditativ Tid

27 september 2021 kl. 09.48 a.m.

Kanaliserad av Brenda Hoffman för Life Tapestry Creations.com

”Du är större än 3D -livet” är titeln på förra veckans ”Brendas blogg”- hennes veckovis kanaliserade blogg för Life Tapestry Creations.com.

Den veckovisa ”Brendas blogg” -kanalen är tillgänglig på Spotify Podcasts, Google Podcasts, Anchor Podcasts, Apple Podcasts, Breaker Podcasts, Pocket Casts och Radio Public. Du hittar åtkomstknappar till poddplatserna på LifeTapestryCreations.com.

Kära Ni,

Ni känner att vi från Universum byggde era drömmar högre än er verklighet. Att vi ljög för er. Naturligtvis är detta inte sant. Ni märker bara inte tillräckligt stor skillnad i er yttre värld för att tro på vad vi profeterade.

I din dröm/meditativa tid upplever du en annan värld än din nuvarande yttre verklighet. Nu när du är mer inställd på ditt allt annat än helt vakna tillstånd vill du förverkliga dessa dröm/meditativa upplevelser.

Men när du är vaken och alert (i dina tankeprocesser) upptäcker du mer ilska och missnöje än vad som är bekvämt.

Du känner att du vill vara kvar i ditt dröm/meditativa tillstånd längre än tidigare. Som om ditt vakentillstånd är en mardröm och ditt drömtillstånd är en härlig verklighet.

Ditt liv är förmodligen inte en mardröm eftersom du troligen kommer att driva runt en stor del av din dag – kanske oroar du dig lite men upplever inte mycket som direkt ångest. Som om du befinner dig över striden men låter striden komma in i dina vakna mardrömmar.

Du tror att den glädjande framtiden vi diskuterade flera gånger bara är en spökdans av möjligheter för någon annan än dig. Att sådana drömmar aldrig kommer att vara möjliga under din nuvarande livstid.

Dessa tankar om omöjlighet håller dig hela dagen, men du avfärdar dem i sömn/meditativ tid. I dina dröm/meditativa tillstånd flyger du mellan dimensioner och observerar detta, rättar till det och skiftar din historia och framtid – liksom andras.

Dina dröm/meditativa tider är din duk av förändring. Under dessa tider målar du ett koncept och målar sedan över det med en mer expansiv vision. Din icke -vakna tid är ditt skissblock, inte ditt sista konstverk eller levnadskonst.

Om du skulle skriva en roman hade du haft en idé, men inte de ord du vill använda. Så du skulle skriva, redigera och förbättra fraserna dag efter dag. Även om romanens koncept förblir detsamma, skulle det bli mer läsbart med din pågående uppmärksamhet.

Så det är för dig. Du sysslar med det här och det där konceptet med ett mål av kärlek och glädje. Men för att fullfölja det målet provar du många tillvägagångssätt. Du överger inte ett glädjefullt liv utan förstärker det istället på sätt som inte är möjliga i dina tankar under vaken tid.

Dina dagar urholkas med ångest, ilska, avbrott och ansvar som inte tillåter dig att leka med din framtid, något som nu krävs.

Du skapar nästan varje sekund av din dröm/meditativa tid. Men innan du introducerar dessa skapelser i din ”riktiga” värld, vill du se till att de smidigt smälter in i ditt nya väsen och din verklighet.

Många av er ville hoppa från 3D -rädsla till ert nya du direkt. Sådant var inte möjligt emotionellt, mentalt eller fysiskt. Att skapa ett nytt du har varit en process som omfattar år av ditt liv.

Du förbättrar dina skapelser – inte med 3D -drömmar, utan med 5D och bortom verkligheten. Skillnaden mellan en roman skriven av en 10-åring och en skriven av en fyrtioåring. Även om båda kan publiceras är det osannolikt att du skulle finna en roman skriven av en 10-åring intressant. Så är det för dig nu.

Du förbättrar dina färdigheter i 5D och bortom i dina dröm/meditativa tillstånd istället för 3D -jordupplevelser, som det var när du skapade ditt nya du. Varje gång du går in i din dröm/meditativa tid ökar du dina nya kunskaper och färdigheter – liknande 3D -åldrande. Men dina dröm/meditativa tillstånd minskar tiden avsevärt att göra detta.

Du önskar sannolikt att du kunde vakna upp i morgon och sätta ihop några tankar för en ny skapelse som förvånar dig eller världen – att din gobeläng i denna nya världs glädjeväv skulle glittra idag.

Du har ännu inte tillräckligt med ny du erfarenhet i den större världen för att skapa den glittrande tråden. Vi, från Universum, lovade att du skulle stöta på sådana förändringar i ditt nuvarande jordeliv. Lösningen är att förbättra dina kreativa förändringar i en kondenserad form, som har varit sant en tid under din dröm/meditativa tid.

Ni som har svårt att sova eller meditera är kanske oroliga att ni inte uppfyller era mål. Det är inte sant. Även om du förmodligen inte har erkänt detta för dig själv, har du upptäckt andra metoder för att förbättra dina nya inlärningskunskaper. Din metod kan innehålla läsmaterial, tidskrifter, stillhet, natur, djur eller någon vana som har blivit viktig för dig de senaste veckorna.

Du har inte hamnat efter, och du är inte långsam. Du är en annan typ av elev som inte ryms inom det förväntade mönstret. Du kan inte fly undan ditt behov av att skapa ett liv i glädje. Du utvecklar bara det du behöver på ett unikt sätt.

Vi belyste dröm-/meditativa tider eftersom de nu är de vanligaste vägarna för nya du -skapelser.

Alla ni som läser detta meddelande eller liknande meddelanden skapar era nya liv av glädje och kärlek. Ett liv som kommer att bli vanligt mycket snart i ditt vakna liv, liksom din dröm/meditativa tid – eller vilken plattform du än använder för att utveckla dig.

Må det bli så. Amen. LifeTapestryCreations.com. För att få Brendas blogg, prenumerera via WordPress.com. Eller klicka på knappen Prenumerera på den övre delen av hennes ”Blogg & prenumerera” -sida (LifeTapestryCreations.com) och klicka på-Prenumerera på Brendas blogg via e-post-raden. Slutför din prenumeration genom att ange din e-postadress och godkänna e-postbekräftelsen.

Upphovsrätt 2009-2021, Brenda Hoffman. Alla rättigheter förbehållna. Dela gärna innehållet med andra, lägg upp på din blogg, lägg till det i ditt nyhetsbrev, etc. Men behåll bloggens integritet genom att inkludera författarens/kanalens namn: Brenda Hoffman och källwebbplatslänk: LifeTapestryCreations.com.

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...