Fader Absolut – Livet på Nya Jorden; Galaktiskt Samarbete, 5 november, 2021

 

 

Hälsningar, mina kära älskade barn!

För att avsluta frågan om ett nytt världssystem på jorden i den femte dimensionen, skulle jag vilja fokusera på ytterligare en aspekt.

Vi kommer att prata om ditt samarbete med din Galaktiska Familj.

Samma som jordiska gränser mellan olika länder kommer att börja upphöra, så kommer de osynliga gränserna mellan olika världar i din galax att upphöra.

Ändå kommer det att ske steg för steg på ett noggrant utmätt sätt eftersom de flesta människors medvetande inte är redo för detta ännu.

Det kommer att ta mycket tid för människor att acceptera och inse de saker som har ägt rum på er planet i årtusenden.

Avslöjandet av sanning är verkligen en komplicerad process, speciellt när denna sanning visar sig så skrämmande och oväntad för den överväldigande majoriteten av er planets invånare.

Och först efter att det energikaos som är oundvikligt från de svåra chockerna är över kommer det att vara möjligt att gå vidare till nästa steg av informationsutlämnande och berätta för människor om det faktum att utomjordingar existerar, som fram till nu uppfattas av många som rent påhitt .

Det bör också tas med i beräkningen att många medlemmar i din galaktiska familj ser ganska annorlunda ut än dig och det kräver en hel del visdom och kärlek, såväl som utvecklade energisensationsförmåga för att känna släktskap med levande varelser som är så exotiska.

Med andra ord behöver mänskligheten tid för att vänja sig vid ett nytt energirum och ordna sitt eget liv där och först efter det börja träffa grannar i Galaxen.

Men det betyder inte alls att det under denna period inte kommer att finnas några kontakter mellan er.

Naturligtvis kommer det att finnas några eftersom högutvecklade civilisationer kommer att fortsätta att ge dig stöd, som var fallet tidigare, men det kommer att ske med hjälp av pålitliga och trovärdiga människor.

Så i det inledande skedet kommer du att få hjälp som den mest banbrytande tekniken som kommer att introduceras i ditt liv tack vare experter som är speciellt utbildade av dem.

Och i ett senare skede, när medvetandet om den femte dimensionens varelse blir djupt rotad i människor, det vill säga unipolärt medvetande som inte delar någon i ins och outs, kommer det att ske kontakter mellan jordbor med utomjordiska civilisationer av både personliga och interplanetära civilisationer. karaktär.

Personliga möten hjälper dig att skaffa dina Stjärn-familjer och lära dig sann släktforskning.

Medan interplanetära möten kommer att låta mänskligheten bli en befullmäktig deltagare i intergalaktiska organisationer och samhällen som syftar till ömsesidig hjälp och samordning av åtgärder i händelse av fara.

På samma sätt som du kommer att välja de bästa representanterna för dina länders äldsteråd, så kommer Planetary Council of Elders att skicka sina bästa representanter för sammanträdena i Galaxy Management Bodies.

Och allt detta kommer att inträffa, min kära, ganska snart i termer av jordisk tid – bara inom flera decennier.

Men för tillfället, försök att leva i ögonblicket av ”här och nu” gör ditt bästa för att underlätta segern för Ljuskrafterna på jorden och därigenom göra dina kontakter med din Galaxy-familj närmare.

Jag välsignar dig och älskar dig oerhört!

Fader-Absolut talade till dig

Du gillar kanske också...