Fader Absolut – Livet På Nya Jorden; I tystnaden av sitt hjärta, 25 november, 2021

 

 

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Och det sista jag skulle vilja säga om din inställning till människorna runt omkring och till de aktuella händelserna i allmänhet.

Jag ser att otåligheten som många av er grips av kastar er tillbaka och ibland reducerar alla era andliga framsteg till ingenting.

Du är så angelägen om att det breda avslöjandet av den styrande toppens brott ska börja så snart som möjligt att du lever efter denna idé att bara spendera för mycket tid på att söka efter relevant information.

I själva verket, min kära, beror det på din önskan att bevisa att du har rätt eftersom många människor i din omgivning inte bara inte trodde på dig utan också envisades i sin åsikt på ett ganska aggressivt sätt.

Eftersom ni själva är omedvetna om det, genererar ni en känsla av stolthet och överlägsenhet som inte på något sätt uppmuntrar er andliga tillväxt.

Nåväl, hur bör du helst bete dig under denna hårda period av den sista kampen mellan gott och ont på jorden?

Framför allt bör ni kväva negativa känslor av alla slag i er själva, en av dem är precis otålighet, liksom önskan att bevisa för alla att ni vet allt bättre än de andra.

Ändå är sanningen att ingen av er vet med säkerhet vad som pågår bakom kulisserna – så det är ett subtilt och ibland oförutsägbart spel som spelas där.

Därför bör du nu koncentrera all din uppmärksamhet PÅ DIG SJÄLV och till fullo inse det faktum att ditt eget harmoniska och balanserade inre tillstånd kan påskynda processen av väckelse och avslöjande.

Om du inte blir känslomässigt involverad i dessa processer kan du mycket väl uppmuntra dem i form av energi.

Vi har redan pratat mycket om att varje återupplivad person bara genom sin närvaro och energier som är karakteristiska för dem utlöser kedjereaktionen av många andra människors väckelse.

Och ju fler människor lyckas öka sina vibrationer, desto snabbare kommer sanningens avslöjande att ske.

De två processerna är sammankopplade och beroende av varandra: Avslöjande kan inte ske utan återupplivande av en tillräcklig mängd människor.

Och anledningen är följande.

Om den överväldigande majoriteten av planetens befolkning förblir vilande, oavsett vilka ord som sägs eller vilka fakta som hänvisas till för att bevisa för dem, kommer sådana människors medvetande helt enkelt inte att kunna ”smälta” informationen som är chockerande för dem.

Därför är det ytterst viktigt för en viss procent av jordens befolkning att vara redo att acceptera sådan information den här gången.

Sedan tar de upp stafettpinnen och börjar sitt förklarande arbete bland de som är tveksamma.

Och i serien av mitt senaste meddelande gav jag dig detaljerna om sådana arbetesmetoder.

Nu pågår den förberedande fasen av avslöjande som håller på att dyka upp den information som är ovanlig för människor och övervakar deras reaktion på den.

Eftersom det kommer att skapas nyhetskanaler och sociala medier oberoende av den styrande toppen, kommer allt detta material att strömma in i fritt informationsutrymme i strömmar.

Det kommer att likna en snöboll som varje dag kommer att befästas med fler och fler detaljer, dokument och fakta.

Det är ganska snart – bokstavligen om några månader – det kommer en period av MASSVÄCKELSE och för tillfället, min kära, fokusera på din inre värld och försök att interagera med samhället så lite som möjligt.

Det är inte rätt tid nu att resa eller kasta sig in i det aktiva livets virvel, för du kommer oundvikligen att möta omänskliga och absurda regler och restriktioner.

Lev genom de sista månaderna av detta vansinne i tystnaden i ditt eget hjärta och bevara styrkan, när rätt tid kommer, för att starta ett aktivt förklarande arbete om de aktuella händelserna på jorden i din omedelbara miljö.

Älskar dig oändligt,

Fader-Absolut talade till dig

Du gillar kanske också...