Fader Absolut – Livet På Nya Jorden – Periodicitet, 6 februari, 2022

 

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Som en uppföljning av mitt tidigare meddelande skulle jag i dag vilja fokusera på den första punkten som bestämmer den objektiva verkligheten då det gäller din planets övergång till ett annat stadium av dess utveckling.

Det handlar om periodicitet som är typisk för evolutionens utveckling av alla himlakroppar i universum.

Och din jord är inget undantag.

Konjunkturen omfattar många mindre och större tidsperioder – från flera år till flera årtusenden.

Generellt sett är till och med årstidernas förändring periodicitet, minst sagt av jordmagnetiska poler som byter plats under vissa tidsperioder, såsom dussintals tusen år.

Och det händer när jorden flyttar till ett nytt utvecklingsstadium, antingen evolutionärt eller involutionärt.

Som ett resultat av denna process förändras inte bara klimatet på jorden utan även hennes energikomponent.

Jordens vibrationer kan både minska och öka beroende på hennes invånare som lever genom den eller den upplevelsen.

För närvarande pågår epoker förändringar som beskrivs i hinduiska och buddhistiska tidscykler, med den dystra perioden av din planets existens – Kali Yuga övertas av hennes blomstrande – Satya Yuga.

Men den här gången sammanfaller förändringen av epoker med förändringen av hennes dimension också, vilket är det största experimentet någonsin i universum.

Varför har det hänt och hur hänger periodicitet ihop med det?

Det kommer inte att vara en överdrift att säga att detta unika experiment för att föra jorden och hennes invånare till en högre energinivå av utveckling öppnar en ny cykel av er planets evolution.

Och den här gången är det inte direkt kopplat till förändringen av hennes magnetiska poler.

Även om polbytet kommer att inträffa, i alla fall, enligt den periodicitet som redan existerar, kommer det inte att resultera i katastrofala klimatförändringar eftersom denna process kommer att åtföljas av att jordens vibrationer ökar.

Ett mer sällsynt energifält på din planet kommer att fungera som någon slags ”stötdämpare” mellan jorden och hennes naturliga element, som ett resultat av vilket klimatförändringsprocessen kommer att löpa smidigt och smärtfritt för jordbor.

Därför markerar Vattumannens era som jordens planet redan har gått in i en ny sida av hennes utveckling och bryter i viss mån mot den befintliga periodiciteten som startar nästa kedja av hennes utveckling vars utgångspunkt kommer att bli den femte dimensionens jord nu.

Så nu befinner du dig inte bara i korsningen mellan två cykler utan omskakande och osynliga före processer där din planet ”avdockas” från den tredje dimensionens värld och att hon går in i en högfrekvent korridor av den fjärde och senare den femte dimensionen som är att vara bebodd av mänsklighetens bästa representanter som kan övervinna denna vibrationsbarriär.

Här stannar vi för idag.

Älskar dig oändligt,

Fader-Absolut talade till dig

Du gillar kanske också...