Fader Absolut – Livslånga Helgdagar, 27 december, 2022

 

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Idag skulle jag vilja avvika från vårt ämne igen och prata om kommande helgdagar.

Varför bad jag dig i mina senaste meddelanden att inte engagera dig i nyårsaftonens krångel utan att koncentrera dig på det viktigaste – att ompröva ditt liv?

Den främsta anledningen är att allmän semesterrusning inte alls underlättar ökningen av dina vibrationer och till och med att hålla dem på den tidigare nivån.

Glöm inte det faktum att alla VÄL ETABLERAD helgdagar först och främst är en kommersiell handling av globalister.

Dessutom har officiella helgdagar på jorden ingen faktisk grund eftersom alla historiska datum och händelser förvrängdes för länge sedan av religioner och den världsledande toppen.

Nästan alla dina helgdagar skapades på konstgjord väg för ett enda syfte – det med PROFIT och dessutom inte bara materiell vinst utan även energi.

Vilka energier avger människor när de förutser en högtid och firar den?

Som regel ÖVERDRIVNA sådana.

Men du vet redan att sådana energier – vare sig det är positiva eller negativa – förmedlar låga vibrationer eftersom all överspänning påverkar negativt en persons psykiska och fysiska tillstånd.

Som ÖVERDRIVNA kan det vara semestermåltider och dricka under festerna, vilket ger skadliga effekter på din hälsa.

Och det är särskilt sant angående Jul och Nyår som därför älskas av många människor som redan har gjorts till en fetisch över hela världen.

De tjänar enorma pengar på alla attribut som är kopplade till dem, och förberedelserna för dessa helger börjar långt innan de börjar.

Och folk stiger lydigt till att denna kommersiella fluga slösar pengar på onödiga saker och presenter som för det mesta verkar vara oanvändbara.

Varför händer detta?

I allmänhet, på grund av det faktum att den mänskliga själen strävar efter en semester, glädje, under, för var och en av er trots ålder är ett barn innerst inne.

Så även denna naturliga önskan hos människor har varit att ge total kontroll över till drakreptilerna som bokstavligen slukar energin från miljontals människor som samtidigt ger sig på frosseri, hårt drickande och rasande av de lägsta passionerna.

Men din själ strävar efter en helt annan semester.

En sann njutning för det är TYST GLÄDJE utan något krångel eller lyx som är baserad på DINA önskningar, inte någon annans vilja som påtvingas dig.

Och sådana helgdagar kan firas av dig och dina barn när du vill – på vilken ljus solig dag som helst när alla är på gott humör, när dina nära vänner kommer runt eller under spontana möten med intressanta människor som är tillmötesgående till dig.

Improvisation och kreativitet är de saker som bör ligga till grund för varje semester, inte de stereotyper som du åläggs dig och de måste-attribut som någon annan föreslår.

Det är särskilt viktigt nu när till och med sekelgamla etablerade traditioner förvrängs och verkligen sataniska impulser och riter introduceras som ibland är förklädda och osynliga av dig.

Ta hand om era själar och speciellt era barns.

Uppfinn dina egna helgdagar och traditioner med den andliga principen: kärlek och ljus, glädje och lycka.

Det hjälper dig att övervinna gränsen som skiljer den tredje dimensionens värld från den fjärde och sedan gå vidare – till den efterlängtade femte dimensionen.

Och jag välsignar dig för detta!

Älskar dig oändligt,

Fader-Absolut talade till dig

Du gillar kanske också...