Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 29 december, 2022

 

2023 & Beyond: The Galactic Age of Humanity  ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är väldigt känsliga för energi, liksom de flesta av er är som tar emot dessa sändningar på en regelbunden basis. Vi vet när något känns rätt för oss och när något känns fel. Och ibland finns det mycket välmenande varelser och kollektiv som har förhållningssätt till mänskligheten som känns dåligt för oss, och vi gör allt för att få kontakt med dem på samma sätt som vi ansluter till er alla till dem att deras inställning verkar vara felaktig. till oss. Nu, de av er som är medvetna om utomjordiskt engagemang i utvecklingen av ert medvetande måste inse att ni ibland har blivit hjälpta och ibland har ni hindrat, och ibland har det varit genom välmenande utomjordingar och andra gånger har det varit av utomjordingar som hade en egen agenda som var mer egennyttig.

Allt har spelat ut för att ge dig de upplevelser du ändå ville ha som själar. Så vad vi säger till dig är att du inte behöver oroa dig för vad negativt orienterade utomjordingar skulle kunna göra om de skulle ha tillgång till er alla. Allt tjänar dig, och allt tjänar din andliga utveckling. Sammanfaller det alltid med att du får vad du vill ha från nivån på ditt ego? Nej. Men det är okej, för när du inte får som du vill blir du kreativ. Du är som mest kreativ när du inte har allt du behöver.

Vi berättar detta för er för att vi befinner oss på randen av den galaktiska tidsåldern för mänskligheten, och vi vill inte att folk ska fortsätta att oroa sig och till och med frukta att det kommer negativt orienterade utomjordingar. Ibland finns det bara så mycket som vi kan göra för att övertyga dig om att allt går enligt planerna och att allt kommer att bli bra. Ibland kan vi inte ändra dig oavsett vad vi säger eftersom du har valt att gå in på en väg av negativitet, pessimism och letar efter bristen i varje situation. Som vi sa tidigare har även negativt orienterade utomjordingar hjälpt dig trots deras agenda.

Men när vi berättar det vet vi att hjulen börjar snurra hos några av er, och ni tror att vi varnar er för att negativt orienterade utomjordingar kommer, och oroa er inte för det, för allt kommer att bli okej i slutet. Det är inte vad vi säger. Vi vill bara att du ska slappna av, och vi letar efter sätt att koppla av de av er som fortfarande är oroliga och rädda för det som är oundvikligt. Du kommer att få kontakt med din utomjordiska vänner helt och öppet inom en inte alltför avlägsen framtid, och det kommer att gå mycket bättre för er som anammar det, som vet att ni får den kontakten för att ni har nått en nivå av medvetande, inte för att Galactic Federation har svikit deras vakt.

Du behöver inte oroa dig för att slåss bland utomjordingar eller skydd från utomjordingar. Allt kommer att ordna sig, och du kommer att ha de kontaktupplevelser som du är redo för när du är redo för dem. Och när ni går in i mänsklighetens galaktiska tidsålder, kom ihåg att ni skapar allt detta och att inkluderingen av fler varelser att leka med är en del av er skapelse. De kommer inte för att förslava dig eller rädda dig. De kommer för att livet blir mer intressant när de är involverade på ett sätt så att alla kan uppleva dem.

Du kommer närmare och närmare full och öppen utomjordisk kontakta hela tiden, och när du ser till din himmel efter fartyg, titta också i ditt hjärta efter vad du vet finns där. All vibration, allt medvetande, all kreativitet och allt du någonsin kan önska finns inom dig också. Så glöm inte att när saker där ute i den fysiska sfären börjar bli mycket mer intressanta. Du kommer fortfarande att ha så mycket mer inom dig, och att fokusera där kommer alltid att tjäna dig, oavsett vilken ålder du befinner dig i. Från där du är just nu, ta ett djupt andetag, slappna av och öppna dig för riket av oändliga möjligheter för 2023 och framåt.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...