Fader Absolut – Med Tyst Medhåll, 28 februari, 2022

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Och återigen skulle jag vilja prata om Ukraina, då många sammanvävda intressen och situationen utvecklas snabbt där.

Många av er undrar varför en speciell militär operation i det här landet har börjat just nu.

Det kan verkligen inte ha skett av en slump.

På så sätt var det möjligt att förhindra häftiga provokationer och rädda liv för miljontals civila.

Som jag redan har sagt till er kommer ett rovdjur i ett hörn att inte hålla sig borta från någonting, men de saker som förbereddes av globalister i detta land är bortom jämförelse med deras tidigare illdåd.

De skulle ha testat biologiska massförstörelsevapen i det här landet för att utvidga denna erfarenhet till hela världen också.

Det var Ukraina där laboratorier för denna vapenutveckling fanns och där de skulle testa dem för första gången.

Som ni ser tillät globalisternas “fickregering” inte bara att förstöra landet när det gäller politik, ekonomi och moral, utan har gått längre än att tolerera placeringen av biologiska livsfarliga laboratorier på deras territorium.

Tyvärr lever den överväldigande majoriteten av Ukrainas befolkning, precis som världens i övrigt, sitt vardagliga liv utan att se vad som bokstavligen händer under deras näsa och tar det som ett evangelium vad politikerna säger till dem.

Deras medvetande kan inte ta sig igenom informationens “slöja” från mainstreammedia som är totalt underkastade den kriminella regeringen i detta land.

Så nu är det dags att få vedergällning för deras “blindhet” och “dövhet”, för deras oförmåga att säga sanningen från en lögn, för deras passivitet och slaviska lydnad.

Du har fått ett uttryck: “Varje nation förtjänar den regering den har”, och i det här fallet passar det överlägset bäst för att beskriva situationen i Ukraina.

Det paradoxala med situationen är att majoriteten av befolkningen i detta land tar sina räddare för fiender fram till sista minuten och tror på den falska propagandan från världsregeringens marionetter.

De förstår eller tror fortfarande inte att de bara är en grå massa för dem, slavar, “kanonmat” – vem som helst men inte personligheter som förtjänar kärlek och respekt – gudomliga varelser.

Lögn och hyckleri har impregnerat detta olyckliga land till den grad att det måste skyddas från interna och externa fiender genom att låta våld återvända, inte tacksamhet för detta utan hat som uppmuntras inte bara av lokala utan internationella mass-media som packar på Ryssland med all sin arsenal av standard fraser som utarbetats under århundraden, liksom förvrängda fakta och provocerande påståenden.

Det är svårt för en vanlig person att reda ut all information, och alla kan inte höra sin själ.

Det tar tid att inse vad som händer, samt att ha nya människor vid rodret, ärliga och anständiga.

Endast de kommer att kunna bota de förlamade själarna och inte ge dem “hopp” om ett bättre lyckligt liv, utan ett sådant liv i sig och därmed ge ukrainarna tillbaka deras ursprungliga – mänskliga – värderingar baserade på kärlek, jämlikhet och brödraskap som är de enda som kan leda dem på deras väg till välstånd på alla områden i livet.

Och jag välsignar den sedan länge lidande ukrainska nationen för detta!

Älskar dig oändligt,

Fader-Absolut talade till dig

You may also like...