Fader Absolut – (Undermedvetna Reaktioner i Fjärde Dimensionen), 28 augusti, 2022

 

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Nåväl, efter att vi har övervägt några snällheter av förståelse för kärlek, låt oss återkomma till det jag började med i den här serien av meddelanden och försöka förstå vilka reaktioner som styr dig – medveten eller omedveten.

Varför har jag bestämt mig för att återkomma till denna fråga trots att den diskuterats mer än en gång tidigare?

För nu börjar det bli extra akut.

Det kommer att vara möjligt att bli stadigt fixerad i den fjärde dimensionens rymd endast för de av er som kommer att lyckas bli helt fri från negativa undermedvetna program som är typiska för den tredje dimensionens värld.

Annars kommer din andlighet fortfarande att förbli en illusion och du kommer, trots alla ansträngningar, ändå inte att kunna korsa gränsen som skiljer den tredje dimensionen från den fjärde.

Därför skulle jag nu vilja förklara för dig i detalj vad som gör skillnaden mellan en medveten och undermedveten reaktion.

För att göra en lång historia kort kan en medveten reaktion kallas extern och en undermedveten reaktion – en intern.

Och var och en av er kan spåra deras manifestationer genom sitt exempel.

Så inför en komplicerad situation eller medan du pratar med en person med åsikter som är främmande för dig, har du redan lärt dig att kontrollera dina interna känslomässiga impulser och svara på allt utan aggression eller kritik.

Men vad händer inom dig under tiden?

Är du verkligen lugn eller har du helt enkelt gömt inom dig dina känslor och irritation över personen du inte gillar?

Jag tror att det är få personer än så länge som kan svara positivt på den första delen av denna fråga.

Och det förklaras av det faktum att dina undermedvetna reaktioner inte är helt eliminerade ännu.

I nödfall känner du dig fortfarande rädd och obehagliga människor orsakar fortfarande din irritation.

Och detta är ganska förståeligt eftersom sådana reaktioner redan har slagit rot i ert undermedvetande under otaliga inkarnationer i den tredje dimensionens världar.

Det är detta som är instinkten för självbevarelsedrift hos varje levande varelse, och ni behöver inte beskylla er själva för detta.

Försök istället att börja på ett lugnt och långsamt sätt träna upp nya undermedvetna reaktioner som är typiska för den fjärde dimensionen nu.

Vilka är dessa reaktioner?

De viktigaste av dem är följande:

”Jag är säker på att allt kommer att bli bra med mig.”

”Alla har rätt till sin åsikt”.

Och det är sant att i det höga vibrationsutrymmet i den fjärde dimensionen kan inget ont hända dig eftersom alla negativa känslor, människor, händelser kommer att lämnas bakom dig – i den tredje dimensionen vars gräns du redan har passerat.

Detsamma gäller också de människor som är främmande för dig när det gäller ande.

De stannade i en annan – tredje dimension – värld, och du kan helt enkelt titta på dem – lugnt och opartiskt reagerar vid behov på deras ord, men utan negativa känslor, inte förenar meningslösa argument med dem och reducerar därmed kommunikationen med dem till ingenting.

Försök till att börja med att spåra dina reaktioner medvetet.

Och om du lyckas med detta, kommer de mycket snart att växa till undermedvetna reaktioner, vilket kommer att bli ett genombrott för dig och dina vibrationer kommer att bli starkt fixerade på nivån av den fjärde dimensionen.

Och jag välsignar dig för detta!

Älskar dig oändligt,

Fader-Absolut talade till dig

Du gillar kanske också...