Fader Absolut – Fönster Mot En Ny Värld (Göra sig av med Inre Sabotörer), 29 augusti, 2022

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Idag kommer vi att fortsätta att prata om den fjärde dimensionens undermedvetna reaktioner.

Varför är det undermedvetna reaktioner som jag uppmärksammar så mycket?

Först och främst är anledningen att de är väldigt svåra för dig att spåra, men ändå är det dem som hindrar många av er från att behålla sitt energiskydd på lämplig nivå.

Trots att du hela tiden förnyar det, så bryts det inifrån inte av dina negativa känslor denna gång dock, som du mest har blivit av med, utan de mycket undermedvetna reaktionerna som lever sitt eget liv oberoende av dig.

Dessa reaktioner har förvandlats till någon sorts inre ”sabotörer” som har låga vibrationsenergier i ditt undermedvetna som är de som bryter din energisköld inifrån.

Sådana ”avledningar” är faktiskt en naturlig reaktion från en person på en fara som har fixerats i deras undermedvetna från inkarnation till inkarnation i den tredje dimensionens världar.

Men nu är det dags att till slut bli fri från dessa väletablerade mönsterreaktioner som fördröjer dina framsteg.

För detta ändamål erbjuder jag dig en meditation som vi kommer att kalla ”Att bli av med inre ”sabotörer”.

Åkalla alla dina himmelska assistenter om hjälp och kasta dig in i ett ganska djupt meditativt tillstånd.

Föreställ dig ditt undermedvetande som en enorm mörk källare, med massor av osynliga ”sabotörer” som gömmer sig där – knippen av negativa energier av rädsla, fara, misstro, vakenhet, irritation, aggression…

Alla dessa energier hjälpte dig att överleva i den tredje dimensionens värld där många faror väntade dig från onda människor och situationer som var ogynnsamma för dig.

Men nu när du flyttar till världen av den fjärde och senare den femte dimensionen, blir sådana energier inte bara värdelösa utan också farliga för dig eftersom de hindrar dina framsteg.

Och för att få dem fram i ljuset föreslår jag följande.

Sätt din kärlekskristall i mitten av ditt undermedvetnas ”källare”.

Aktivera den så mycket som möjligt och föreställ dig den som en enorm ljus ”magnet” med enorm kraft.

Inte bara gör den denna dystra ”källare” upplyst utan drar också till sig alla negativa energier som lever i ditt undermedvetande.

De kan inte gömma sig någonstans från detta bländande ljusa ljus och kan inte motstå kraften från denna starka ”magnet” av kärlek som absorberar alla negativa energier som ”smälter” dem till kärlek och ljus…

Återhämta dig från meditationen först när du känner att strömmen av energi som flödar från din Kristall av Kärlek har helt upphört.

Upprepa denna meditation flera gånger för att konsolidera resultatet och skapa utrymme för nya undermedvetna reaktioner av nu den fjärde och senare den femte dimensionen också.

Och vi kommer att prata om dem i mina kommande meddelanden.

Älskar dig oändligt,

Fader-Absolut talade till dig

Du gillar kanske också...