Fader Absolut – Uppenbarelser, 7 oktober, 2022

 

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Idag skulle jag vilja låta er avtäcka de saker som faktiskt äger rum på jorden nu.

Du ser hur rädsla blir alltmer rörd bland din planets befolkning varje dag och att många mainstream-media förutspår det tredje världskriget för mänskligheten.

Och dessa ord manifesteras väl i handling: ”vapenskrammel” som visas av att länderna befinner sig i total kontroll över den hemliga världsregeringen.

Nu kan alla på jorden som är långt ifrån politiska och militära händelser tydligt se vem på jorden som representerar Mörkrets krafter.

Ilska, aggression och samtidigt förtvivlan över globalisternas marionetter är uppenbara för alla förnuftiga människor nu.

Men genom sina krigiska uttalanden och absurda handlingar visar de bara sin svaghet och maktlöshet att påverka de kommande förändringarna som är avgörande för jorden.

Den nuvarande perioden av kaos och konfrontation mellan ljusets och mörkrets krafter har nu nått fasen av ”turbulens”.

Och tack vare denna energi och fysiska ”skakning” kommer de allra sista maskerna att falla ner, inte bara av politiska personer utan också för alla, oavsett vilket land de bor i och vilka sociala skikt de tillhör.

De saker som nu pågår på er planet kan kallas ”uppenbarelse” i ordets vidare betydelse: avslöjande av sanningen i alla dess manifestationer.

Men inte alla på jorden kan förstå och känna det.

Och bara de som kan göra det kommer att kunna flytta till den fjärde dimensionen som din planet redan befinner sig i.

Det är nu när själva livets tid i parallella dimensioner kommer, den som jag berättade om i mina meddelanden.

Det liknar hur andligt ”seende” människor går genom skaran av andligt ”blinda”, och det är omöjligt att återlämna syn till dem eftersom ”blindhet” var deras eget val.

Alla hade tid att tänka över allt, analysera situationen, söka efter alternativa informationskällor om aktuella händelser.

Så nu skördar alla frukterna av sitt arbete eller tröghet.

En återupplivad person kan nu inte förbli en likgiltig åskådare av galenskapen som förekommer över hela världen.

De börjar agera fysiskt eller i termer av energi som hjälper Ljuskrafterna att föra den efterlängtade övergången närmare.

Och jag är glad att antalet människor som dessa växer på jorden varje dag.

Medan den grå massan av ”de blinda” nu är oförmögen att fördröja den storslagna processen med jordens uppstigning med sina bästa söner och döttrar.

Den fjärde dimensionen hävdar sig själv, och nu ska ni lära er att leva i detta högvibrerande utrymme parallellt med den tredje dimensionens värld som lever ut sina dagar.

Och tro mig, min kära, det kommer inte att vara länge.

Men utan den – utan övergångsperioden för att du vänjer dig vid en ny verklighet och nya energier – är det omöjligt för dig att smidigt och smärtfritt kasta dig in i den Femte dimensionen som din Själ strävar efter så mycket.

Jag välsignar dig och älskar dig otroligt mycket!

Fader-Absolut talade till dig

Du gillar kanske också...