Fader Absolut – Vilda Djur i 5D, 15 juli, 2021

 

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Idag kommer vi att fortsätta prata om djurriket i den femte dimensionen Jorden och den här gången kommer vi att ta itu med vilda djur och fåglar.

Vilken typ av kommunikation kommer människan att ha med dem?

Samma som med husdjur – på lika villkor.

Eftersom i det nya höga vibrationsutrymmet både från människors och djurs livsfruktan kommer att försvinna, kommer de inte att undvika varandra längre utan tvärtom kommer att vara angelägna om att kommunicera, och anledningen till det är följande.

Under direktkontakt kommer både människor och djur att lära sig att känna varandra på ett ännu finare sätt samtidigt som de berikas när det gäller energi.

Man kan säga att det på den femte dimensionen jorden inte kommer att finnas några VILDA djur eller fåglar längre eftersom deras rädsla för människor kommer att upphöra.

I den tredje dimensionens värld föredom denna rädsla genetiskt nästan av alla djurarter och fåglar, eftersom människor i hundratals och årtusenden har dödat djur inte bara för mat utan bara för skojs skull.

Jakt har alltid ansetts vara hobbyen för ”eliten” i samhället som, som ni vet nu, huvudsakligen var gjord av INhumans.

En ren mänsklig själ kommer aldrig gå med på att mörda för skojs skull genom intuition att känna hur uppenbart motsägelsefullt det är mot själva mänskliga naturen och hur grovt detta brott är.

Efter att ha flyttat till den femte dimensionen i stället för fara kommer djur att känna energin av kärlek som kommer från människor som som en magnet kommer att locka djur till dem.

Du kommer att kunna mata för hand alla djur och fåglar, samt studera deras vanor och behov att kommunicera med dem på ett telepatiskt sätt.

Medan de i sin tur kommer att studera dig också.

På den nya jorden kommer det inte att finnas några rovdjur eftersom dödande av levande varelser förmedlar energierna för alltför låga vibrationer som inte kommer att kunna existera i den unipolära världen av den femte dimensionen.

Därför kommer det på den nya jorden att leva bara de djur och fåglar som livnär sig på vegetabilisk diet.

Människan kommer att kunna tämja dem, vilket inte blir svårt, och de som vill bo bredvid människor blir deras favorit husdjur.

Men det kommer att vara upp till djuren själva att välja, eftersom lagen om den fria viljan i världarna med höga vibrationer följs noggrant med avseende på alla levande varelser.

Särskilda band kommer att upprättas mellan människor och delfiner – dessa fantastiska varelser som även i tredje dimensionens värld har bevisat sin kärlek och hängivenhet för människor.

Du kommer att öppna en rik undervattensvärld som också innehåller högutvecklade civilisationer.

Allt detta kommer att ske gradvis så länge du anpassar dig till det utrymme som är nytt för dig, med helt andra lagar i kraft – fysisk, energi, andlig …

Varje levande varelse som bor på den nya jorden kommer att behandlas av dig som ett mirakel som avslöjar en ny outforskad värld för dig som du kommer att studera med livslångt intresse och stor njutning.

Här stannar vi för idag.

Älskar dig oändligt,

Fader-absolut talade till dig

Du gillar kanske också...