Fader Gud och GudaModern genom Orakel Sara, 29 september, 2023

 
Det är någonting som håller på att bryta sig igenom i Er, igenom lager av outforskade fält 💫🌟🐍💛🙏💛🐍🌟💫
Det är ett nytt medvetande som håller på att bryta igenom nu, som är klarare, renare och mera allseende än Ni någonsin tidigare har upplevt.
Det för Er ut på nya vidder, nya marker, och det får Er framförallt att förstå och uppleva Er egen obegränsade förmåga på ett helt nytt sätt.
Det för Er bort förbi morgondagen, och in i en ny värld. Där vägen delar sig – och Ni får själva välja vilken väg Ni ska gå.
De allra flesta kommer att välja den ena vägen. Den som leder till samförstånd, samexistens, enighet och helhet. Baserat på insikten om att Ni alla hänger ihop igenom Oneness, och därför är beroende av varandra.
Några kommer dock att välja en annan väg.
Detta har alltid varit meningen att ske. Och båda vägarna krävs för att ett uppvaknande ska ske.
Den medvetenhet som nu håller på att bryta igenom i Er, ger Er en starkt ökad klarhet. Denna gäller både Er själva och det Ni processar Er igenom, samt det som Ni står i att bryta igenom. Och när själva genombrottet sker, så kommer det inte att finnas någon som helst tanke på att vända tillbaka.
För det handlar om vilka Ni är som fria själar. Och vad Ni är här för att skapa, läka inom Er själva, samt uppleva i Era jordeliv under just denna själsresa.
Många är Ni som har mognat in i en helt ny dimension av Er själva. Och detta ger Er både belöningar och större själsuppdrag.
Dessa ligger framför Er på vägen, redo att hämtas upp och förverkligas av Er. När Ni är redo. När Ni är i samklang med det som växer inom Er, så att det kan få blomma ut igenom Er som en helt ny skapelsedräkt. När Ni är redo…
Kundalinikraften är nu väckt inom Er. Den hjälper Er att renas, expandera, och den hjälper Er att våga utforska det som just nu kanske skrämmer Er som allra mest, men ändå på något sätt känns väldigt viktigt och självklart. Vet att då har Ni hamnat rätt.
Så om Ni kanske känner kundalini-ormens energi röra sig i Er för att väcka Ert ännu slumrande medvetande, om Ni känner dess värmande glöd öppna och vidga Ert medvetande på sätt som ibland t o m kan skrämma Er – ja då är Ni på helt rätt väg.
Livet går upp och ner, men Uppstigningen går alltid uppåt.
Inom Er finns en oanad kapacitet att axla den, att axla det som Ni inte visste fanns förrän Ni upptäckte det. Det är detta som kallas utveckling och spontanexpansion. Och då är alla Era sinnen delaktiga på resan.
Därför kan Ni i perioder av intensiv utveckling behöva mer lugn och ro, och i lugnare utvecklingsfaser vara mer aktiva och hålla ett högre tempo. Och kom ihåg, det är alltså livet som går upp och ner. Inte uppstigen – den går alltid går uppåt.
Så låt det som väcks inom Er nu få bryta igenom i sin egen takt. Låt det som vill födas få förlösas fram igenom sitt eget naturliga förlopp. Bara andas och följ med och låt kroppen sköta sitt, precis som vid en förlossning.
Ömsar Du skinn eller byter skapelsedräkt känns det ofta obekvämt inombords. Obekvämt och trångt. Det nya och det gamla trängs med varandra, och transformationen kräver mycket plats i Ert eget inre.
Allt är precis som det ska. Ni är gudarna och gudinnorna i transformationens multidimensionella process. Och Vi vet att Ni kan föda fram den allra mest vackra, gudomliga, klarögda och kärleksfulla frekvensen av Er själva.
Och Vi är de stolta föräldrarna, som står här och tar emot Er…
Vi välkomnar Er ut i Ljuset 💛🙏💛
Fader Gud och GudaModern genom Orakel Sara 💫🌟🐍💛🙏💛🐍🌟

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *