Orakel Sara – Börjar Mullra i Djupet, 4 augusti, 2023

Nu börjar det mullra i djupet. Lejonportalen är på väg in mot sin kulmen den 8/8, och nu börjar Lejonets djupa vrål att trycka på för att släppa sin kraft fullständigt fri.
Det ryter inifrån själens djup. Den vill frigöras ur de gamla karman som nu dör ut, i takt med att regnets droppar släcker dess redan falnande glöd – tills bara aska återstår.
Så vad är det Lejonets vrål vill ta Dig vidare ur nu? Du vet säkert det redan själv. Och det Du ännu inte vet, kommer med Universums hjälp att bli tydligt för Dig.
För där inuti Er bor nu också ett alldeles nytt ljus. Med en ljusfrekvens som skapar någonting helt nytt i Er. Lita till att detta är början på en resa som kommer att under flera år framåt föra Er in i upptäckter, världar och upplevelser som kommer att berika Era liv på de allra mest häpnadsväckande sätt.
Lita på att det är rätt tid att bryta sig loss, och lita samtidigt på att det är rätt tid att våga någonting nytt.
För Lejonet inom Er är modigt! Dess kraft backar inte för Era hjärtans sanningar och längtan efter pånyttfödelse, förändring och utveckling.
Så inom vilka områden längtar Ni efter att utvecklas? Inom vilka områden har energin försvunnit för Er? Här har Ni vägvisarna till vad Lejonets kraft, mod och ur-vrål vill både bryta Er fria ifrån och ta Er vidare i och satsa på för att våga någonting nytt.
För Ni är satta på Jorden med ett uppdrag. Och i Lejonportalen varje år öppnas Era själskoder och Ni tar ett stort språng framåt in i en ny ljusfrekvens, med ny och ännu högre kunskap öppnad inom Er. Allt för att Ni ska kliva ännu längre in i Era livsuppdrag – Era själars allra högsta ljus och längtan efter att få skapa i Er jordiska dimension.
Så sörj om Ni behöver det, över det som Ni ska lämna. Bli arga om ilskan väller upp ur Er för att frigöra Er.
Gläds med Era hjärtans nya önskningar och det nya ljus som nu tänts i Er. Och var modiga i Era språng efter det som Ni vill öppna i år, för det kommer att bära frukt i Era liv många år framöver.
Håll inte tillbaka Er själva av rädslor eller självtvivel. Låt Lejonet hjälpa Er med sin formidabla skönhet, kraft, mod, styrka och förmåga att leva fullt ut, och våga ta språnget rakt in i och genom Lejonportalen.
Lita på att när Ni landar på andra sidan Lejonportalen har så mycket förbränts och dött ut av de gamla karmacyklerna som tidigare har påverkat Er. Och lita på att det nya ljus som tänts i Er växer och växer till ett ännu större ljus – med ännu större styrka och lyskraft.
Använd detta nya ljus inom Er som vägledning, kraftkälla och löfte om Er oskrivna framtid.
Ta ständigt kontakt med Ert nya inre ljus. Låt det spridas i Er. Låt det växa. Våga ta emot det i Era hjärtan, tankar, sinnen, känslor, kroppar och auror. Lita på att det visar Er vägen och lindrar eventuella sorger, sår, ilskor, frustrationer eller fysiska symtom som besvärar Er.
Tålamod är en egenskap som Ni också kan behöva ha just nu. När så mycket gammalt dör ut och nytt föds samtidigt, kan det väckas en enorm otålighet och frustration i Er. Låt denna omfamnas av det nya ljusets kärlekskraft i Er – så höjs Ni i ljuset av det nya och kommer vidare ur förargelser och frustrationer på ett mycket mera konstruktivt sätt.
Ni är i en både döende och expansiv fas samtidigt – det allra mest krävande, dynamiska och förvirrande som Ni kan gå igenom.
Vi skänker Er all vår kärlek till Era modiga språng igenom Lejonportalen.
Och Vi ger Er också rådet att inte bli för allvarsamma nu, utan att tillåta Er språnget igenom Lejonportalen med glädje, skratt och kraft – in i det nya ljuset – in i den nya tiden.
Lejonportalens Mästare genom Orakel Sara

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *