Farao Hatshepsut via Ann Dahlberg, 2 december, 2017

Hatshepsut

Lördag 2 december 2017

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Hatshepsut och jag levde för flera århundraden sedan i Egypten och under en kort tid var jag farao där trots att jag var en kvinna. Detta fick jag dock ordna själv. Jag ansåg mig vara lika bra som en man och förstod inte varför inte kvinnorna kunde vara jämbördiga med männen. Det här har tyvärr fortsatt ända fram till idag. Idag är kvinnans energi på frammarsch och det är jag otroligt glad och tacksam över. Jag underskattar inte männen, de behövs likaväl som kvinnan men det ska vara ett jämlikt förhållande med lika villkor och ömsesidig respekt. Kvinnan behöver ta upp den manliga sidan inom sig precis som männen behöver ta upp sin kvinnliga sida. När dessa är i balans då har du all din styrka där. Ditt ursprung är att vara i balans och i det tillståndet kan du genomföra allt vad du vill. Jag var tvungen att satsa på min manliga sida för att komma dit jag ville i den tiden som var och då fick den kvinnliga sidan stryka på foten. Detta är inte heller bra då det blir en obalans i energin. Kroppen behöver en bra balans för att hålla sig frisk och kry, en energi som flyter genom chakrana i en jämn ström. Detta kräver balans och vårt viktigaste balansorgan är vårt hjärta. Har man låtit sin manliga sida dominera så är man inte helt i sitt hjärta. Låter man sin kvinnliga sida dominera så kan man lätt bli ett offer. En balans är alltid viktig så känn efter var ni har er obalans och försök rätta till det. Kan ni nå in till ert hjärta så hjälper det er att korrigera det som är fel. Det viskar till er hur ni ska förhålla er i olika situationer. Ibland är det kanske den kvinnliga sidan som ska komma fram och du ska lyssna mer på din motpart och ta hjälp av din intuitiva förmåga. Ibland är det din manliga sida som ska komma fram och du ska stå upp för dig själv och börja arbeta för det som ligger dig varmt om hjärtat. Med en stark intuitiv förmåga och en stor handlingskraft kan du försätta berg, det här är så sant så, det har historien hela tiden visat. Vi har alltid förundrats och beundrat de människor som har gjort storslagna saker. Det troliga är att de människorna har varit i balans med sig själva och på det viset haft en enorm styrka och vilja att utföra det de kom ner för. Det är dit som mänskligheten är på väg. Äntligen ska det bli ett jämlikt förhållande mellan män och kvinnor, båda dessa sidor ska äras och respekteras. Det här leder till under. Många härliga under kommer nu att ske på Jorden eftersom det nu är många fler människor som har bejakat hela sig själva.

Barnen som föds nu är redan hela och har ett skyddande hölje runt sig för att de ska kunna bevara det fina de kom ned med. Energin har höjts på Jorden och en ny glamorös tid är att vänta. Jag vill bara slutligen säga att jag finns med alla kvinnor på Jorden idag som nu reser sig från de bojor som har bundit dem och jag ska ge dem all styrka som jag kan. Det var därför jag ville komma fram idag så att ni ska veta att vi finns och att vi stödjer er i er kamp för frihet. Friheten ska tillhöra alla så stå upp för er själva, ta fram er manliga sida men glöm inte bort att ta med er er kvinnliga sida ty endast de två tillsammans kan ge er den frihet ni längtar efter.

Jag är tacksam över att jag fick komma fram idag. Jag håller både svärdet och hjärtat högt i handen.

Stor kärlek

Hatshepsut

Du gillar kanske också...