Svarta Maran via Ann Dahlberg, 24 juli, 2018

Svarta Maran

Tisdag 24 juli 2018

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Svarta Maran och jag har funnits på Jorden i tusentals och åter tusentals år. Jag har fått mitt namn för att jag brukade svart magi. Från början var det dock vit magi. Innan världen föll i de girigas händer användes mina krafter i goda syften och för att Jorden skulle må bra. Dessa krafter utnyttjades därefter till att få mer makt och större kontroll över Jordens underbara resurser. Allt är energi som ni vet och Jordens alla rikedomar har en magisk energi. De tappades på energi under århundraden som gått och en svart magi ersatte den naturliga vita. Det var inte längre så lätt att få det man behövde. Det sattes upp hinder överallt som motade bort den vackra naturliga energin. Den beslagtogs av dem som så girigt behöll den för sig själva. Det gjorde att överflödet krympte och livet blev en kamp. Den svarta magin hade fötts och den befann sig på båda sidor av livet. Den slogs mot både de onda och de goda. Den såg endast sig själv som den som behövde allt den kunde få.

Otaliga försök att sända in ljus till Jorden har slagits tillbaka men en liten skärva av ljus har alltid stannat kvar. Dessa skärvor av ljus har nu gått samman och bildat en bägare som sänder sina strålar av ljus till var och en som närmar sig den. De har i sin tur bildat fler bägare och nu har det vita ljuset trängt undan det mörka på en stor del av Jorden. Den mörka magin börjar upplösas och den vita magin tar dess plats i stället. Det blir lättare att leva och att få det man behöver för att kunna leva sitt liv fullt ut. Gåvorna som finns hos Moder Jord är på väg att restaureras och den svarta magin övergår i vit magi som främjar det levande på Moder Jord.

Den vita magin är den ljusa energi som nu åter har fått ett större fäste på Jorden. I denna ljusa, vackra energi kan ni alla leva och må bra. Släpp nu det tunga och svårmodiga och låt de ljusa och lätta molnen åter infinna sig i era kroppar. Den vita magin är magisk och kan utan större problem utmanövrera den svarta som krymper allt mer inför den vita magins storhet och kraft. Tiden är kommen för Jorden att återvända till sin vita magis renhet och kraft. Det går fort nu, Jorden är redan inne i sin virvel av ljus och kraft. All svart magi faller nu av från Jorden. Den epoken är nu över, den kan ej få fäste mer på Jorden. Den vita magin har nu kommit tillbaka med stor kraft och kärlek och den har kommit för att stanna. Den svarta maran har nu fått ge sig iväg och har ersatts av den vita som åter är där den alltid skulle varit. Den har sovit ett tag men nu vaknat till sin fulla energi och kapacitet igen.

Jorden förvandlas nu till sitt rättmätiga jag och allt som gror och lever på den genomgår samma förvandling. En ny epok har börjat i Jordens historia. En ny epok där den vita magin åter syns över Jorden med hela sitt väsen av ljus och kärlek.

Jag är den Svarta Maran som nu byter skepnad till den Ljusa Vita.

 

Kärleken har åter fötts på Jorden. ♥

Du gillar kanske också...