Galaktiska Ljusfederationen via Dancing Dolphin, 23 oktober 2021

Galaktiska Ljusfederationen
Via Dancing Dolphin, 23 oktober 2021
Sädescirkelsöversättning – Galaktiska Ljusfederationen
Star Glyph i juni 2009 i England
Mottaget genom Dancing Dolphin 23 oktober 2021
OBS! Hallå! Tiden för det ”Stora Experimentet” är över. Evig tid på er planet har ägnats åt människors bidrag och deras potential att bebo galaxen och omniverse. Det ”Stora Experimentet” har varit ett test av era arter. Testet har varit långt och mödosamt, och ännu längre och svårare än ni inser. Efter eoner av iakttagande och observeringar har vi bestämt att framtiden för mänskligheten i galaxen inte är att räkna med. Det innebär att det är oundvikligt. Ni har visat att ni är värdiga att gå med (vad ni kallar) den Galaktiska Ljusfederationen, (men som vi kallar) Vår Grupp av Upplysta Varelser från hela er galax, ert Universum och till och med bortom det som ni kan föreställa er.
Vi är ett upplyst gäng som har, precis som ni, genomgått många prövningar och livstider i lägre densiteter. Genom vårt engagemang att hålla ut (precis som ni har gjort) klättrade vi på medvetandets stege och beviljades att resa bland stjärnorna. Det här har också varit er resa och den har kantats av till synes evig död, evigt våld och mörker.
Men genom allt detta har ni fått hjälp av Upplysta Varelser som har velat hjälpa, och denna hjälp beviljades. Dessa Varelser sådde ljus där det var nödvändigt för att knuffa er i rätt riktning i er andliga utveckling. Deras varsamma vägledning om och om och om igen genom er mörka historia, har varit fruktsam. Frön av ljus såddes och de blommade och hjälpte till att sprida ljus, visdom, kärlek och empati över planeten. Ert samhälle, ert rike av många raser har äntligen förenats och samlats i tjänst för den Ende, i tjänst för kärleken, och har vänt vågen till ljusets fördel.
Det behöver inte sägas att detta ger oss alla, som har observerat er art, stor glädje. Även om det för er kan tyckas som om vi är kalla, icke-känslosamma, avlägsna Varelser som ser på er som ”labbråttor”, kan ingenting vara längre från sanningen. Under alla eoner som vi har observerat er har vi hejat på er. Vi önskade er framgång för vi ser i er samma egenskaper som hos Skaparen, vår Skapare. Vi vill gärna lära känna er bättre, träffa er,  skapa tillsammans och visa er saker. Saker som kommer att hjälpa er och era samhällen. Dessa saker kommer att hjälpa er vidare med er uppstigning på er andliga väg. Men vi kunde bara göra det när ni nådde en viss nivå av ljuskvot.
Gratulerar kära Mänsklighet, ni har slutfört det Stora Experimentet! Ni har vänt mörkret till ljus! Ni har hjälpt Gaia att resa sig igen och också hjälpt Henne att stiga upp. Vi är den Galaktiska Ljusfederationen och vi för med oss Hälsningar, Gratulationer och vår Kärlek och Glädje!
Det gamla sättet av det ni kallar ert 3D-liv kommer att ta slut mycket snart, och snart kommer ni alla att uppgraderas till ett liv som ni knappt ens kan föreställa er. Vi kommer inte att slösa tid på att förklara det, men vet att ni alla kommer att bli överförtjusta. Många, många, många fantastiska saker kommer att komma till er, er familj och era kära. Vi vet att otaliga liv har varit extremt svåra för er alla. Det är därför vi fortsätter att gratulera er för er orubbliga strävan att klättra ut ur mörkret och in i ljuset; för ert engagemang och er uthållighet genom extremt svåra tider … vi applåderar er!
Frid och Kärlek till alla på Gaia!
Image courtesy of Lucy Pringle’s website: https://cropcircles.lucypringle.co.uk/photos/2009/uk2009bm.shtml#pic2Dear Hu-mans* of Earth,
Översättning Ulla Krogh

Du gillar kanske också...