Jor-El via Börge Höglund, 19 februari, 2018

Kanaliserad 19/2-18 av

Börge Höglund

 

Jag läste en serie tidning som hette stålmannen som barn, där stod att stålmannens far var från planeten Krypton och heter Jor-El

Denna Galaktier presenterade sig som Jor-El just för att jag skulle förstå att han kommer från en planet i ett annat solsystem

 

 

Älskade vänner ni som bor på denna planet. Det är Jor-El som talar genom denna kanal.

Vi galaktiker vill tacka för allt visat mod genom mörka tider av förtryck, slaveri, krig och andra tunga liv som ni upplevt i många tusentals år i er tideräkning.

Ni har trots allt lyckats hålla ljuset lysande inom er och spridit det vidare till så många att vi nu är i ett skifte till den nya värld som ni har väntat på.

Det är ni ljusarbetare / ljuskrigare över hela denna vackra planet som ni bor på har gjort det denna fantastiska bedrift att höja ljuset, inte bara er själva utan hela det här solsystemet.

När ni gör era astral resor, se på denna vackra Moder jord, se hur allt ljus sprider sig och förintar mörkret.

Fortsätt att sprida ert ljus, tappa inte modet även om mörka moln tornar upp sig ibland. Ni vet ju att efter regn kommer solsken, eller att ett åskväder går snart över och man kan andas in den friska luft som renats av väderfenomenet.

Det är ni som rensar med ert ljus, energi och kraft som förändrar den värld som ni bor på.

Gå samman i grupper, stora och små, det är viktigt att samarbetet mellan alla individer går samman för det är mycket jobb som måste göras när hela planeten ska helas och rensas på alla föroreningar på land, hav och luft, men se det inte som omöjligt utan föreställ dig att det redan är fixat och klart.

Prata med era vänner som bor på denna vackra planet, i andra former och dimensioner för de har så mycket kunskap ni behöver veta för att förstå helheten.

Fortsätt med ert ljusarbete och kom ihåg, be om hjälp och ni kommer att få det ni behöver. Vi är ett stort antal som finns inom räckhåll för era tankar.

Be att era önskningar och intentioner blir verklighet, så ordnar vi att ni får möjligheter att förverkliga dem. Ni behöver bara vara uppmärksam och fånga möjligheterna som kommer i olika former.

Vet det att alla livs former vill höja sig till högre dimensioner samtidigt med Gaia, Kom ihåg att vi alla är ett i denna Gudomliga skapelse där vi alla är älskade med den oändliga villkorslösa kärlek som vår Fader och Moder sänder oss.

Vi tackar er för ert fantastiska ljusarbete som ni utför till allas högsta bästa.

Vi är här för att se till att utvecklingen följer Guds plan.

Vi älskar er och sänder den kärleks energi ni behöver för er fortsatta skapar kraft. Vi är glada över den möjligheten vi fått att ha kontakt med er via den här kanalen.

Vi är med er alla dagar och alla stunder, bara en tanke bort.

Tack älskade vänner

Jor-El

Galaktikerna

 

Du gillar kanske också...