Hel via Ann Dahlberg, 4 september, 2018

Hel

Tisdag 4 september 2018

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är underjordens Gudinna, jag är Hel. Många känner mig som den som ska ta emot de som inte lyckades gå upp i himlen, det som ni kallar de förtappades vistelse. Jag har sörjt med många själar och jag har gråtit många tårar, för att befria er från den sorg som många bär inom sig. En sorg som det nu är dags att släppa och befria er värld ifrån.

Jag har hållt uppe Moder Jords sanna struktur, för att hon en dag skulle kunna återvända till den sanna ljusvarelse som hon innerst inne är. Moder Jord har nu tillsammans med mig och många andra ljusvarelser börjat att aktivera dessa strukturer. Hon har startat sin återgång till ljuset. Det har också ni kära mänsklighet. I era kroppar finns liknande strukturer och de har också startat sin aktiveringsprocess.

Jag är er karmiska moder, jag har plåstrat om er och hjälpt er att förstå hur ni ska kunna befria er från det karma som ni själva har skapat. Det har inte alltid varit en lätt uppgift men min kärlek för er har alltid varit till brädden fylld, och för varje gång som en av er har lyckats att frigöra sig från sitt karma, så har mitt hjärta slagit volter av glädje. En seger för er är en stor seger för mig. Jag älskar Jorden och alla dess varelser så min tacksamhet och glädje över att Jorden nu har startat sin ljusresa är obeskrivlig. För varje portal som ni hjälper Jorden och mig att öppna, så att ljuset kan strömma ut och in i Jorden är en sann och obeskrivlig lycka. Det är många ljusa portaler som nu lyser upp till den högre dimensionen av ljus.

Ljuset sprids idag över Jorden och ni är en del av den kära mänsklighet. Ert karma brinner nu sakta upp i ljuset, det blir allt mindre kvar på Jorden. Vi är vid den tidpunkten i historien där allt blir fullbordat. Vi har gått runt ett varv till och har nu bestämt oss för att återvända till vårt ursprung. Vi är alla barn av ljuset och det är till ljuset vi återvänder. Det är kärleken som brinner i våra hjärtan och vi längtar efter att få bli en enhet igen, att få leva i frid, harmoni och kärlek. Vi har kämpat tappert för att nå hit och nu är vi äntligen här. Vi har övervunnit den mörka sidan av oss själva och kan ta nya steg i harmoni och frihet med vår själ och alla de erfarenheter som våra liv har givit oss. Det är en stor seger, kära barn på Jorden.

Det var en stor utmaning men kollektivt så har ni nu lyckats med att besegra ert eget mörker. Så gratulera varandra och ta varann i hand för det är tillsammans som ni gör en stor skillnad. Det är tillsammans som ni kan hålla uppe den nya matrisen av kärlek och ljus. Ni har redan börjat att bygga upp den nya matrisen, ni har aktiverat många ljusstrukturer på er Jord. Jag är med er och manar er hela tiden till att hitta nya ljusstrukturer som behöver aktiveras. Mitt arbete är att tillsammans med Moder Jord, andra ljusväsen och er kära barn på Jorden, att åter aktivera Moder Jords energistruktur av ljus.

Jag älskar Er så mycket och era tårar är också mina tårar. Er glädje är också min glädje. Allt ni känner, känner jag.

Tiden är nu för Jorden att stiga in i ljuset och den glädje jag känner står inte att finna i den värld ni lever. De sista karmiska dropparna håller nu på att lämna er värld och sedan återstår det bara glädje, ljus och kärlek för er att leva av. Det är sann glädje, sann kärlek och en ljus tid som väntar er kära barn på Jorden.

Jag och alla de väsen som finns runt om er och Jorden nu bär er hela vägen fram. Kärleken har många vingar!

Jag känner en så stor kärlek för Er / Hel

Du gillar kanske också...