Den Galaktiska Ljusfederationen via Blossom Goodchild, 1 september, 2018

Den Galaktiska Ljusfederationen via Blossom Goodchild

1 september 2018

Hej igen och välkomna in i mitt huvud!! Jag har några frågor från läsare som jag hoppas blir en fin mix. Så, låt oss börja, om allt är i linje med er?

Varma Hälsningar och Glädje till er alla, då denna kommunikation accepteras i varje hjärta och står i resonans med Sanningen hos era Varelser.

Tack. Trevlig början! En vacker själ skrev till mig och bad mig att i mitt nyhetsbrev uttrycka den ”känsla” jag får när er Energi gör mig överväldigad och omedelbart tårfylld. Han kände att många saknar förmåga att ”nå” det tillståndet, och därför kanske behöver en hjälpande hand. Om vi ALLA KÄNNER OSS VARA I DET TILLSTÅNDET så ofta som möjligt så kommer HÄNDELSEN tidigare hellre än senare. Jag känner inte på det sättet hela tiden, men, i dessa dagar måste jag säga att jag är i ett vackert utrymme … mycket! Skulle ni kunna hjälpa oss att känna på det sättet mer regelbundet?

Käraste Blossom, Käraste Själar … Får vi föreslå att ni bara genom att ta fyra eller fem djupa andetag och le då ni gör det … även om ni inte känner för att le … kommer ni att omedelbart förändra ert sinnelag. Om ni skulle göra detta genom hela dagen när ni tänker på det, för det tar bara några minuter, skulle ni bli mer redo att få er själva i linje med den KÄNSLA som ni talar om.

Ju mer detta utövas desto snabbare nås det tillståndet, så till slut behövs endast en djup inandning och ett leende för att ta er dit.

Vart!

Till tillståndet av Frid. Till tillståndet av Glädje. Till platsen inom själv som VET att allting är i sin ordning och flödar med det Gudomligas Nåd.

Och att hjälpa … exakt hur känns/ska det kännas?

Saligt.

Hur känns/ska salighet kännas?

Det känns som ett lämpligt erkännande av det ögonblick man är i. Förståelsen av själs-självet. Man behöver inte till fullo ”veta” vem man är … för man vet att man är själva den rena och ytterliga KÄRLEKEN. Fördelar och nackdelar i ens personlighet och varför man är här … behöver inte nödvändigtvis vara känt när man befinner sig i Salighet.

SALIGHET ÄR EN SJÄLS UTTRYCK FÖR GUDOMLIGHET SOM DEN ”KÄNNS” I FYSISK FORM.

Hjärtats område är fyllt med ”expansion” så då fylls den med mer expansion för att expandera denna känsla!

Det finns inga ord som kan förklara eller till fullo uttrycka detta, för det är verkligen en KÄNSLA.

Varje själ är kapabel att känna detta. Om någon själ som läser detta inte tror att den kan det … då kan den inte, därför att den inte tror att den kan!

Jag känner er glada humor då ni säger det.

BED OCH DET ÄR EDER GIVET.

Ert naturliga tillstånd är Salighet. Det är Hemma för er. Men, Energierna på Planeten hade fallit under noll, skulle vi säga … och tillät därför inte värmen av denna Sanning komma upp i Ljuset.

Men, NU, Käraste Ni, då Energierna har nått denna topp … är denna KÄNSLA AV HEM lätt tillgänglig och bönfaller er att öppna dess dörr, gå in och slå er ner i ert bekanta bo.

Tackar. Vackert! Jag skulle vilja gå vidare till många människors oro angående att inte veta vad man ska säga till människor om vad som är på gång i denna tid, och också, vad man ska säga ”så att de lyssnar” så man inte blir avfärdad som någon ”knäppskalle”. Många känner frustration då så många fortfarande vägrar bli medvetna. Också, vad säger man till människor ”efter Händelsen” för ni har sagt att alla Ljusarbetare ska bli ”talesmän” som vägleder de många som är förvirrade och vilsna.

Vi förstår vad ni frågar om. Först av allt … skulle vi använda ett Jordligt uttryck … ”Ni kan leda en häst till vattnet men ni kan inte få den att dricka”. Det är så det är för många. De är helt enkelt inte redo/beredda på att dricka vattnet … och med den största respekt, det är inte upp till någon annan att försöka få dem att göra det. Istället, när ni träffar på en ”envis åsna”, bara erkänn barriären som omedelbart sätts upp och lys det KÄRLEKSLJUS som finns i ERT hjärta … direkt genom barriären … in i DERAS hjärta. De kommer att känna det i vilket fall, oavsett om de vägrar erkänna det. Men, tvivelsutan … det kommer att nå/röra deras själ. Det är … så långt, allt ni behöver göra när ni träffar på sådana frågor.

Vi förstår att det är en frustrerande plats för er att vara på. Från vår synvinkel ser vi det inte så. För vi säger milt och med humor … ”Njut av Friden och lugnet och resten medan ni kan” … för när tiden är inne … kommer era käkar att värka av tröstetal för så många … gång på gång, på gång.

Men, som vi säger, vi skojar. För man kommer aldrig att tröttna på sådana erbjudanden.

Angående oron för vilka ord som kan vara till hjälp. Släpp allt sådant nonsens!

Jag vet igen att ni ler. Oj, oj! Ni skämtar så sorglöst idag. Jag ville bara klargöra det, ifall någon tog det som en reprimand. Men när man verkligen känner er, vilket så många gör i dessa dagar … så vet de att det inte kan vara det. För ni är här själsligt bara för att hjälpa till.

Vi tackar dig för förtydligandet, Käraste Blossom! Orden som kommer ut ur er mun kommer att vara av en Energi som passar den själ ni talar med. För det kommer att finnas många nivåer av förståelse/icke-förståelse när väl Vågen har täckt er Planet. Några, tack vare andras hjälp från hjärtat, kommer då att bli ”Lärare” själva.

Jag känner att ni inte är bekväma med ordet ”Lärare”?

Det stämmer. Ett lämpligare ord skulle vara ”Delare”. Tack vare den ”förnyade anslutningen” efter HÄNDELSEN … kommer man att VETA och LITA PÅ deras förmåga att hjälpa. Hjälpen kommer på så många sätt … och på sätt som passar ”Delaren”. Återigen, vi har svårt att uttrycka detta i ord.

Till exempel … någon vars passion är att måla/konstnär … många konstnärer dras till dem och genom konstens uttryck … kommer förståelsen, gryendet, erkännandet av … vad som hänt/händer … att komma fram. Även om, med respekt, de med konstnärlig ådra tenderar att vara i ”flödet” i förväg.

Det betyder inte att en arkitekt inte är det! Till exempel …. Med den nya förståelsen av LIVET … kommer det att vara krav på att planritningar görs för lämpligare bostäder för olika syften. Det kan vi inte gå in på här. Men, ens hjärta förstår i en tanke vad vi menar.

De som är passionerade kring en speciell förmåga kommer att se att de kan använda den för att hjälpa den Nya Världen att bära frukt.

Det kommer att bli en tid för ens brinnande passioner och önskningar att komma ut ur garderoben! Man kommer lätt att acceptera att man NU måste följa sina drömmar i VETANDET att allt annat i ens liv kommer att tas om hand.

Det kommer att vara ett flöde av Energi mellan varandra som man länge sedan glömt bort.

Tionde kommer åter med i spelet … eller/också … det enkla ”Givandet” från hjärtat kommer att sätta fart på LAGEN OM ATTRAKTION på ett Globalt sätt, så att det man ger ut, får man tusenfalt tillbaka … genom/i/som/av … Kärlek.

Man kommer inte att leva i rädsla för att inte kunna betala räkningarna och föda barnen och ha tak över deras huvuden. Eller att frenetiskt spara till sitt livs ”ledighet”.

Livet kommer inte att vara som detta, Käraste Ni … inte längre … inte efter Händelsen.

När denna Händelse inträffar, jag vet att den kommer att göra det … jag vet bara inte när … (även om ni förra veckan sade att den var nära förestående). Som jag ser det kan det bli före Jul, det kan bli långt efter min bortgång … jag känner ingen förbindelse med den. Jag vet bara att den kommer. Så, vad kommer att hända när vi reser oss upp och säger ”Vad i h…”?

Vi skulle säga att det blir många, många tårar. Inte av sorg … av Upplysning. Som om man vaknat upp från en djup sömn. Det blir mycket kramar. Det kommer att vara stor förvirring och under ganska lång tid, hur lång kan vi inte säga, för vi vet inte … kommer ”Livet”, som ni känner till det, verkligen inte att vara som det var förut!

Vardagslivet kommer inte att återupptas förrän själar anpassats till den nyare Energin. Vissa kommer aldrig att gå tillbaka till arbete … eller i alla fall inte till den tjänst som de en gång ”accepterade”. Därför att många ”arbeten” inte längre kommer att stå i resonans med själen hos den person som robotaktigt utfört uppgiften.

Så, ok … det här är det svårt att få grepp om. Ni säger att världen håller på att bli upp och ned. Jag trodde detta skulle ske då Sanningar avslöjas om dem på Planeten som begränsat ljuset för oss i eoner. Men ni säger att det blir extremt ”upp och ned” efter Händelsen också. Så Jorden kommer att bli känd som landet ”Upp och ned” … perfekt för barnprogram på TV!

Det är riktigt, Blossom. Även om de två … alltså före respektive efter HÄNDELSEN … är väldigt olika i ENERGI och kommer att kännas så.

EXTREMT OLIKA!

För så snart Vågen har korsat er väg … SJÄLENS SJÄLV … vänligen ta det djupt in i ert hjärta … SJÄLENS SJÄLV … kommer att stå i frontlinjen av allt ni gör. Inte det ”duperade själv” … i brist på bättre ord. När ni KÄNNER DENNA SJÄLENS SJÄLV framför er, nära och personlig … kommer NI tänka, känna och uttrycka er så annorlunda mot hur ni tänker och känner och uttrycker er INNAN HÄNDELSEN.

För många håller tålamodet på att ta slut. Jag har sagt det många gånger, många har tröttnat på att vänta. De är uppgivna.

Om ett barn föds för tidigt … kan det finnas någon svaghet och alla möjliga typer av onödiga komplikationer på grund av att allt som borde finnas på plats … inte är det.

Som vi uttryckt tidigare … och alla mödrar vet … sista fjärdedelen av ett havandeskap kan kännas som om den aldrig tar slut, att det kommer att ”vara så” för evigt! Men sedan … Käraste Ljussjälar … på ett ögonblick … börjar födseln och ur något så olidligt smärtsamt, när man närapå förlorar vettet … föds/inträffar den absolut vackraste HÄNDELSEN.

Oj … jag fick rysningar över hela kroppen. Så vackert uttryckt vänner … högsta betyg!

Vi tackar dig.

I Tacksamhet … I Kärleksfull tjänst … JAG ÄR.

 

Please revisit The Invocation ‘We are the Game Changers’ whenever the mood takes you … to keep the Energy as HIGH as we can.

http://youtu.be/MYeqbshjgmA

Make every day a HAPPY HUMAN DAY! http://www.youtube.com/watch?v=5_DDBfwTX1g&feature=youtu.be

The link to be able to access all my YouTubes is http://www.youtube.com/user/isjaabmo

Website: Blossom Goodchild

 

 

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...