Heliga Birgitta via Kerstin Eriksson, 19 maj, 2020

Heliga Birgitta; Kärlekens väg!

Kärlekens väg leder Dig hem igen!
Mitt namn är Birgitta och en del kallar mig för Heliga Birgitta!

I livet så vandrar vi utefter en väg, en stig. Vandringen blir en resa genom olika landskap, med olika former. Ibland så vandrar vi på en slätt, ibland uppför en backe, ibland nere i en dal. Det omväxlande sceneriet är vad livet ger oss alla, genom de olika val som vi gör, och som i sin tur ger olika möjligheter.

Sedan har vi olika förutsättningar som vi inte riktigt kan välja bort, vi föds med de egenskaper som vi ska ha med oss i livet.

Det jag vill prata om idag är att vad vi än har med oss i vårt bagage, när vi vandrar, så finns alltid möjligheten att välja kärlekens väg!

Och hur skall det gå till kanske du funderar?

En stor del av kärlekens energi är tacksamhet! Tacksamhetens energi är helande!

När du älskar Dina fotsteg, när du älskar din resa och din vandring utefter livets vägar, och tackar din väg, tackar dina fotsteg och de spår du lämnar efter dig, då har du börjat gå kärlekens väg!

Kärlekens väg, är inte alltid så lätt att gå! Varför kanske du undrar nu?

För att du kan möta andra människor som inte vill gå kärlekens väg ännu, och de känner ditt ljus och kärlek och de kanske reagerar med en negativ känsla, för att de orkar inte se in i sig själva, älska sig själva och förlåta sig själva.

Alla kommer att gå kärlekens väg till slut, för det är den enda väg som leder hem, till det eviga livet!

Jo alla kommer till himlen när ni ska lämna er kropp, javisst, fast när ni går kärlekens väg så behöver ni inte omfödas på jorden fler gånger! Om inte ni själva önskar det såklart!

Karma är något som många är rädda för och tror att det hänger kvar mycket länge. Karma bygger mycket på rädslan att inte duga inför Gud. När du väljer att gå kärlekens väg, då försvinner ditt karma helt och du följer en helt ny väg som leder Dig hem.

Så släpp rädslan, älska dig själv, förlåt dig själv och andra, och gå kärlekens väg med Gud, Jesus, Buddha, Maria Magdalena, Michael och Faith.

Och oavsett vilken väg du än går så finns alla där ändå, faktiskt så går Gud bredvid Er alla och de andra också, till och med er Moder Jord som har en egen själ är med Er utefter er livsvandring och Ni är alla så innerligt älskade allihopa!

Med tro, hopp och kärlek, en helig trio, en universell kraft, samt glädjen i kärlekens trygga famntag, vilken ger en härlig framtidstro, att allt redan är bra och det kan bara bli bättre och bättre!

Jag, Birgitta, tänder ljus och ber för Er varje dag,
känn tillit till mig, och till Jesus som alltid håller Er hand i sin,
Ni vandrar aldrig ensamma,
känn istället in orden;
Alltid Tillsammans i Kärlekens Glädje!

Du gillar kanske också...