Högre Rådet av Ljus: Vad du Behöver Veta för att gå Framåt i Gädje, 8 december 2023

 

Högre Rådet av Ljus: Vad du Behöver Veta för att gå Framåt i Gädje

8 december 2023

av Nadina Boun
https://nowmessages.wordpress.com/blog/

Du behöver inte veta någonting. Människor gillar att veta, men det finns tillfällen då ju mindre du vet desto bättre. För om du vill vara en skapare, då vill du inte veta, du vill skapa, förstår du. När du vet, går du med det du vet, du börjar förvänta dig det du nu vet. Men när du går in i din position som skapare behöver du inte veta något annat än vad du vill skapa.

En anställd vill veta vad de ska producera, de följer instruktionerna. Du är inte en anställd av universum. Du är en välgörare och därför kan du begära i stället för att bli tillsagd.

Det finns inget du behöver veta. Vad det är du vill skapa för dig själv är vad du behöver veta själv, om någonting. Framtiden är alltid det okända, men du kan göra den lite känd genom att så fröna till det du förväntar dig att se och uppleva imorgon. Hur sår man dessa frön? Du måste ha dem först, som alla fröer du vill plantera i jorden måste du först ha dem i handen. Det betyder att du letar inuti efter de frön du vill strö ut.Själva fröet du är innehåller alla frön som manifesteras där ute. Hon är alla fröns moder.

Du ger beröm till allt. Du välsignar allt. Du hittar något att älska i allt. Och i det tillståndet av att uppskatta och berömma och älska, släpper du frön och du öppnar dig för att ta emot som frön i gengäld. Så det okända är inte så mycket okänt när du tar dig tid att definiera det, att tänka på hur du vill uppleva det och du börjar nu, viktigast av allt.

De flesta vill vänta på bevis, innan de börjar uppskatta, men du kan göra det tvärtom också. Du kan börja uppskatta och älska just här och nu och när bevis dyker upp kan du säga att du redan är där.

Det finns inget behov av att veta något annat än hur du känner i just detta ögonblick, för det är plattformen du hoppar från till nästa upplevelse som är din framtid i alla fall. Framtiden är nästa ögonblick i tiden så mycket som det kan vara tio år från nu. Att leva ditt liv lyckligt i alla sina dagar är att leva ditt liv lyckligt ögonblick till ögonblick.

Det är nyckeln, hemligheten om det finns någon, som gör att du kan ta emot allt du någonsin har bett om.Glädje är bokstavligen vägen och allt som inte är av glädje är motstånd längs vägen. Så enkelt och simpelt kan det vara. Det finns många glada människor där ute som inte behöver veta någonting eftersom de är för upptagna av att leva i nuet, så deras uppmärksamhet inte är spridd där borta, och när de helt omfamnar sitt nu, får de mer och mer att njuta av.

I slutet av denna resa är mängden glädje du känner allt du tar med dig, och om du inte har levt ett liv i glädje skulle du vilja komma tillbaka för att försöka igen. Men om du går därifrån uppfylld, glad, mätt med varje upplevelse du vill ha, i fred med dig själv och världen, då finns det ingen anledning att komma tillbaka och göra det igen. Och medan allt går över till nästa nivå, finns det fortfarande en jord som inte har övergått ännu för dem som vill komma tillbaka och leka igen.

För många människor är detta deras sista inkarnation säger de, men om detta ska vara sant måste du börja leva i glädje så att du inte ångrar dig när du lämnar lekplatsen, inga fasthållanden, inga önskningar ouppfyllda.

Tänk på en älskare och tänk på jorden som en älskare. Du kommer hela tiden tillbaka till den där älskaren för att du vill göra det rätt mellan er två. Du kommer hela tiden tillbaka för att du vill uppleva den glädje du vet är möjlig mellan dig och den här älskaren. Varför inte börja nu med att vända dig till allt som är av glädje och leva lyckligt i alla dina dagar, så när den sista övergången sker väljer du nästa nivå istället för att ändra dig i sista minuten. Och med det har du allt du behöver för att leva ditt liv med glädje.

Översättning: Lars-Eric

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *