Inger Noren Kanaliserar Sitt Högre Jag, 17 augusti, 2022

Mitt Högre Jag

Med stor förtröstan och tillit att den fortsatta utvecklingen på Jorden blir så fantastisk som det har sagts. Trots stora svårigheter som är det ultimata testet för mänskligheten har så många människor nu börjat förstå att det som händer nu och i fortsättningen beror på människors stigande mognad i andlighet. Att förstå att den destruktiva utvecklingen har en funktion till att få allting till en positiv utveckling i stället och att allt det som tidigare fungerade som en verklighet inte längre kommer att fungera på det sättet.

Svårigheter kommer att fortsätta ett tag till med sjukdomar, brist på mat som några länder redan har fått känna på, men med en tillit till att detta kommer att gå över och bli en total förändring i allt som har med den gamla eran att göra. Livet för människorna kommer att bli så totalt annorlunda i jämfört med vad de nu upplever och denna förändring är något som kommer att bli beständig. Det går inte att ens föreställa sig en värld i den tredje dimensionen med industrier som förstör både land, hav och luft och som avser allt som framställs via industrier.

Denna epok är över och att försöka ha en tillit till att Vår Herre har en plan som förser alla levande varelser på Jorden att överleva och få ett helt annat liv med allt som vi skulle ha haft sedan lång tillbaka. Både människorna och andra entiteter som levde på Jorden ville däremot annorlunda och såg därför till att utvecklingen inte gick framåt utan stod nästan stilla i medeltiden under ett antal hundra år. Det visa vilken sårbarhet det är med denna destruktiva utveckling som allt har tagit med svåra och dåliga beslut om Jordens natur och även för människorna. Allt har fått gå utför med en hastighet som inte kunde vara hållbar i längden. Jorden höll på att gå under helt enkelt.

Nu däremot har Vår Herre och människorna fått nog av detta tyranni och den nya epoken är här för att stanna med en utveckling som vi människor inte ens kan föreställa oss i förändringar och som är till för oss med ett fantastiskt liv i fortsättningen. Det bästa av allt är Vår Herres kärlek till oss människor och allt levande på Jorden som har fått denna plan för oss alla att börja fungera som en katalysator för en ny matris som precis har aktiverats för en upphöjning för alla till en högre medvetenhet. Detta är ett mirakel på grund av alla böner som människorna har bett till Vår Herre om och som har resulterat i denna stora utveckling som faktiskt berör hela denna galax. De mörka entiteterna har förstått att de har blivit besegrade av ljuskrafterna som alla människor har bidragit med, och med denna kraft har människorna tagit tillbaka sin planet.

Mänskligheten borde jubla och vara glada att äntligen har det vänt för Jordens innevånare i alla aspekter med att den nya Jorden är i sin gryning och det är så oerhört nära med denna nya födelse att alla borde känna denna förändring i luften med sitt tredje öga som är aktiverat för alla människor nu. Energierna är så starka och upphöjande med nya gåvor till mänskligheten som visar att de flesta människor är medvetna om att en ny värld är i antågande med alla dessa fantastiska gåvor och mirakler till mänskligheten.

AMEN

Kategorier

You may also like...