Josef, forskaren och läkaren via Inger Noren, 25 november, 2020

 

Josef, forskare och läkare via Inger Noren

25 nov 2020

Hej Inger, du har undrat hur det är med vaccinationerna nu när de lovar att bli klara till nästa år. Tyvärr är vaccinerna inte bra för någon. Det finns fortfarande för mycket substanser i dessa som kan orsaka svåra biverkningar. Folk bör inte ta dessa vaccin eftersom detta virus inte kommer att leva så länge till. Visserligen kan det komma en topp igen eftersom det är många människor som har valt att sluta sina liv i denna pandemi. Befolkningsminskningen fortsätter ett tag till. Som tur är börjar människor förstå att vara försiktiga med dessa vaccin och det har fått till följd att de flesta kvinnor är skeptiska och vill inte riktigt lita på dessa vacciners hjälp.

Alla vacciner nu är inte bra. Alla innehåller de farliga substanser som kan skada istället för att motverka sjukdomen. Bältros är en mycket smärtsam sjukdom och därför borde det vara i en bättre kvalité på detta vaccin. Det har funnits vaccin tidigare mot bältros som har varit rent, men tyvärr har det tillsatts skadliga komponenter i dessa också.

Var försiktiga gott folk och var inte så rädda för covid-19. Ju räddare ni är desto lättare får ni sjukdomen och dessa masker har ingen funktion att fylla. Folk vet inte hur de ska sköta dess masker. Det samlas ju mycket virus och andra bakterier på dessa masker och dessa måste antingen kastas efter en dag eller desinficeras för att vara rena. I annat fall kan ni bli sjuka av dessa masker. Dessutom är det inte bra för lungorna att använda dessa masker hela tiden. Många har svårt att andas i dessa masker.

Det är en skrämmande tid ni lever i just nu, men gott folk, det blir snart bättre. Ljuset har segrat och mörkret försvinner mer och mer från er Planet. Ha tålamod och tro på den Gudomliga planen. Med ljus och kärlek.

Josef med flera forskare och läkare

 

Stort tack …. I kärlek jag tjänar …. JAG ÄR

Du gillar kanske också...