Ishvara via Ann Dahlberg, 29 december 2023

Ishvara via Ann Dahlberg
Kanal Ann Dahlberg
29 december 2023
Jag är Ishvara och idag tänkte jag prata om något helt annat. Det är nämligen så, kära vänner, att utvecklingen på Jorden har framskridit under tusentals år. Det har skett en ständig utveckling på Jorden, men det som tog tusentals år att skapa för miljoner år sedan tar bara några decennier idag.
Det beror på att grunden är lagd och är väldigt stabil och det går inte att rucka på den på något sätt, den byggs hela tiden upp och nya former kommer till. Det har skett ett evigt skapande på Jorden och det fortsätter, det tar aldrig slut. Detsamma gäller för allt övrigt liv som finns på Jorden inklusive mänskligheten. Ni fortsätter att skapa både inom och utom er själva. Det är en del av det naturliga livet, det verkliga livet, det som ni kan se om ni studerar tingen runt omkring er. Ni kan även upptäcka det om ni studerar stjärnhimlen men där är tidsaspekten betydligt större än den som ni upplever på Jorden.
Det här tar jag upp idag för att ni ska förstå att ni slutar inte att utvecklas bara för att ni går in en annan dimension av kärlek och ljus. Ni lämnar den tyngre energin med dess olika upplevelser bakom er och skapar nu i en lättare form av energi och det kommer ni att göra i många tusen år, tills era skapelser är fulländade och ni börjar längta efter något nytt.
Det är så det fungerar och ni väljer att utveckla er själva med hjälp av den energi som finns inom och utom er. Den blir bara tydligare och ni kommer att förstå hur allt fungerar och är sammankopplat i universum. Det går att se det nu också genom att ni studerar era kroppar. Alla organ, muskler och celler är sammankopplade med varandra och ger den helhet som ni kallar kroppen.
Detsamma gäller för klot, solsystem och galaxer. Allt är så väl uttänkt, så att de som pratar om slumpen, har ingen förståelse alls över hur sinnrikt allt fungerar och vilken stor intelligens det är som ligger bakom skapelsen från det lilla till det stora. Det är ett underverk i sig, kära vänner, ni befinner er redan i ett mirakel av skaparkraft och kan ta del av det genom er egen förmåga att skapa, vilket ni också gör medvetet eller omedvetet.
Ni har skapat det liv som ni lever i nu, ett liv som många är mätta på och de har nu börjat att skapa något nytt som ger dem större tillfredsställelse. De lämnar den tyngre energin för att gå in i en lättare energi, där deras skaparkraft blir större och deras former och skapelser blir lättare och ljusare. Det påverkar även deras kroppar och sinnen som blir ljusare och kärleksfullare. Det kommer att ske för hela mänskligheten och utvecklingen kommer att forceras eftersom den lättare energin har en snabbare takt än den tyngre.
Det är det som många upplever idag och de har svårt att hänga med i den utveckling som er Jord och er värld befinner sig i. Det beror på att det är en brytningstid mellan tung och lätt energi. Det kan ibland vara förvillande för ibland känner ni av den tyngre energin för att i nästa ögonblick uppleva den lättare energin och ni vet inte riktigt vilket ben ni ska stå på.
Ni växer, kära människor, ni växer och det innebär att ni kan befinna er i båda energierna tills ni för gott har lämnat den tyngre energin bakom er. Ert sinne är nu lätt och ljust och er kärleksförmåga är i kontakt med den kärleksenergi som ni nu har sökt er till. Nya skapelser växer nu fram från era händer, skapelser som har blivit till från den glädje och kärlek som nu genomströmmar ert väsen.
Det är en evig tid av nytt skapande i glädje och kärlek som nu väntar er, kära människor på Jorden. Ni är redan fullkomliga och kommer nu att träda in i fullkomlighetens ljus.
Stor kärlek,
Ishvara
No photo description available.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *