Ishvara via Ann Dahlberg, 8 januari 2024

Ishvara via Ann Dahlberg
8 januari 2024
Kanal Ann Dahlberg
Jag är Ishvara och idag kommer jag med ett bud till er alla. Det är ett bud, en kallelse från allas vår Fader, han som har skapat allting och gjort det möjligt för oss att skapa det liv som vi just nu lever i.
Det han nu vill att ni ska vara uppmärksamma på är vad ni innerst inne önskar er och vad det är som ni vill manifestera i den yttre värld som ni tillfälligt bor i. Vad är det för värld som ni just nu vill skapa för er själva och era medmänniskor. Dit tanken går följer känslan med och er manifestation uppstår där ni låter tanken gro och växa till sig. Var försiktiga med vad ni ägnar er energi åt, är det något som gör er harmoniska och glada eller blir ni tvärtom lite rädda och tvehågsna.
Energin som ni använder kan vara och är för det mesta starkare idag, så det gäller att ha rätt balans på det som man önskar sig i livet.
Välsignelser öser över er nu, för att ni ska välja det som ger ert hjärta frid och harmoni. Det ska inte finnas några tvivel utan ni känner direkt att det här är bra för er och att ni känner er gladare till sinnes.
Ibland behöver man bara börja utan att fundera så mycket, då kommer lösningarna av sig självt när ni behöver dem. Ni behöver ha fokus på det som ni vill åstadkomma vare sig det rör sig om er inre andliga utveckling eller yttre omständigheter i din närhet eller på det globala planet.
Utvecklingen sker ju överallt på Jorden, så under en viss tid kan man behöva ägna sig åt sin egen andliga utveckling, och vid andra tillfällen går man samman i grupper för att stärka den globala utvecklingen och Moder Jord.
Det här kan variera och gå lite fram och tillbaka, men det finns också individer som ägnar sig helt åt det ena eller det andra, beroende på det syfte de hade när de inkarnerade på Jorden.
Det är stora saker på gång i er värld, så det är viktigt att ni som har nått en viss högre medvetenhetsnivå är mer fokuserade på vilka tankar ni sänder ut, vad det är som ni vill ska gro i mänsklighetens medvetande och i den omgivning som påverkas av er.
Det kan också väcka tankar och känslor hos era medmänniskor som antingen får dem att växa eller stagnera. Det beror på att den lättare energin manifesterar snabbare och den som är mottagare är kanske inte redo för att ta emot den energin vid just det tillfället, så att en dörr stängs där den förut var lite öppen.
Ja kära människor, var lyhörda för de tankar och känslor som kommer upp inom er. Var försiktiga med vad som kommer ut ifrån er mun, lyssna och försök förstå var er medmänniska befinner sig och försök rätta er efter det. Höj gärna ribban lite men låt inte avståndet bli för stort, man kan bara höja den lite i sänder efter den kapacitet som individen just nu besitter.
Påbudet som ges är att alla människor nu utvecklas efter sin bästa förmåga och att allt är bra precis som det är just nu. Allt följer enligt planen och Vår Fader Guds hand är med i allt som händer på Jorden och inom mänskligheten.
Ni är alla omgivna av Guds energi och ni kan använda den på det sätt som ni vill och förmår. Skaparförmågan blir större med kärlek i hjärtat och förminskas om det motsatta råder. Kärleksenergin kan dock aldrig lämna er, den lyser som en matt eller klar låga inom er och är det verkliga skälet till att ni lever här på Jorden.
Den väntar bara på att ni ska upptäcka den och låta den lysa klart och stadigt, det är då ni förenar er med ert högre jag, er själ och ni befinner er i den sanna verkliga världen av ljus och kärlek. Var kärleksfulla mot er själva och varandra och låt ert ljus lysa klart, så att fler kan finna sitt eget ljus.
Det behövs kanske bara en gnista, så flammar ljuset upp och öppnar upp en ny dag för den individen. Ni får dessa påminnelser om och om igen för det är kärleksenergin som nu behöver spridas på Jorden.
Släpp tankarna, släpp egot och bada i ljuset av er Fader, det är det råd som jag vill ge er nu. Det kan vara svårt med allt som händer på Jorden idag, men det är den energin som lättar upp allt det tunga och ni är de som kan påverka det med de tankar och känslor som ni bär inom er.
Det gäller framförallt de som är medvetna och förstår det som jag pratar om nu. Ni kan göra skillnad även om ni tycker att ni är för få, antalet växer dock hela tiden och det krävs ett färre antal som håller i den lättare energin för att en stor skillnad ska märkas.
Gud välsigne Er alla.
Stor kärlek Ishvara
No photo description available.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *