Pebbles och Uppstigna Drakar via Galaxygirl | 9 januari 2024

 

Pebbles och Uppstigna Drakar via Galaxygirl | 9 januari 2024

 

Pebbles och Uppstigna Drakar 9.1.2024

(En gul och lila tonårsdrake är på mitt kontor med mig och står vid dörren, storleken är som en stor St. Bernard. Detta är en plötslig överraskning, vi har inte träffats förut. Han säger att han vill träffa mig, att jag är”så cool” och jag säger till honom att jag tycker att han är fantastisk också. Vad heter du? Jag frågar honom.)

Hej! Jag är Pebbles. Det här är mitt bebisnamn men snart kommer jag att ha ett riktigt coolt vuxennamn, som Flash eller Zigzag. Jag gillar att röra mig fort!

(Hur gammal är du, Pebbles?)

Jag är några cykler sedan jag kläcktes. Jag gillar att flyga och jag jobbar på mina rökringar. Mina föräldrar flyger mycket runt din planet och gör saker för att hjälpa energierna. Det finns mycket smuts och monster på din planet som de mumsar på. Vi gillar att mumsa på mörka saker och bli av med dem på det sättet. Det är kul!Jag kan inte vänta tills jag fångar mitt första monster!”

(Plötsligt på vardera sidan av honom ser jag två stora vänliga drakhuvuden, lila och gröna, ett föräldrapar ler sina drakleenden mot mig och jag känner dem, tror jag från mina resor.)

Ja, vi känner dig mycket väl. Vi är en del av drakrensningsgruppen, här för att rensa och rena Gaias energier, för att finslipa vibrationerna, för att tona kristallerna och för att rensa bort skräpet energetiskt. Ni, många av er, känner oss, och vi skickar denna känsla av att veta nu till er. Där. Vi är kända. Vi har ganska lite att tillägga ikväll men ville följa med vår lilla unge för att hålla honom borta från problem. Han är en handfull. (De ler sina stora tandiga leenden, deras snälla gyllene ögon dansar av ljus och glädje.) Vi är vänner, galaxygirl, vi är vänner med många som läser dina meddelanden, med många i militären, med många i skyarna. Vi är här och arbetar alla tillsammans för att hjälpa till med Gaias Uppstigning och det är bra.

(Jag frågar om de galaktiska krigen.)

Ja, det var många krig i den här sektorn, många drakvärldar förstördes tidigt, men vi återbefolkade andra vackra världar, riken som nu är fyllda med drakmagi och energier, och vi återvände i tid för att läka våra gamla planeter och de är håller på att förnyas. Er värld har varit krigshärjad i årtusenden, och årtusenden och årtusenden. Många mörkercykler har vi blåst in vårt eldljus i. Vi andas vår eld med värme, med kraft. Vi är starka, som du. Vi är mäktiga i våra härliga kroppar, som du. Vi är vänner med de mänskliga; vi har varit och kommer att vara det igen. Tiden är en spiral och vår korkskruv av tiden kröker sig allt längre ihop så att det blir en rak linje av nuet. Er tid har varit ett fängelse. Det finns ingen fälla i de högre dimensionerna, det finns frihet att resa, lättsamhet och ljus. Vi drakar älskar att utforska, att flyga, att dyka djupt in i mörkret och att komma ut med en god matbit, segrande. Vi har ätit i oss varelser från er natt och rensat er yta och under jorden. Våra magar är fulla. Vi är glada över Gaias framsteg och glada över att människor öppnar ögonen lite mera.

(Pebbles, ville du lägga till något?) “Åh en dag kommer jag att växa upp och bli precis som mina föräldrar när jag får egna ungar. Jag har också krafter. Jag är snabb.”

(Drakar, går saker bra, enligt er åsikt?)

Galaxygirl, vi är inte fria att ha åsikter, för vi följer Källans huvuddirektiv, då går vi alltid perfekt framåt. Drakar lyder inte för att vi måste, för vi är fria. Vi har också fri vilja. Vi kan lätt lämna denna krigshärjade scen. Men vi tjänar. Vi tjänar ljuset, vi tjänar Källan och vi är aspekter av Källan, så därför är allt i perfekt timing. Ni verkar otåliga. Ni vill inte att saker ska hända för snabbt. Människorna måste vara redo för vad som komma skall.

(Vad skall komma?)

Det stora ljuset, den stora förändringen, skall komma. Detta har bromsats upp så att fler får resa, så att fler kan komma. Och det kommer många fler än man tidigare trott. Er värld var antagen som förlorad, tills stjärnfrön som många av er lobbade hårt för det fantastiska samarbetet mellan världar och riken för att rädda denna (planet). Ni lobbade. Ni kallade andra till handling. Och drakarna kom. Vi är här nu. Vi har maskhål över hela er planet som direkt leder till våra egna världar så att vi kan åka hem och “ta helg” som ni säger. Vi kommer tillbaka uppfriskade för att göra mer rensning. Vi har rensat många militärbaser. Ni är inte medvetna om detta ännu eftersom vi för det mesta fortfarande är osynliga för människorna. Fastän ni kanske ser oss på himlen, kanske ni känner oss och vår närvaro nära er. Be oss och bjud in oss till era hem, till era kontorsplatser för att rena och rensa energierna. Det finns många rastlösa 4d-enheter och andar som måste tas bort, och vi gör detta. Våra magar är fulla.

(Drakar, vet ni om det kommer att bli en solblixt?)

Vi vet inte var eller när men vi är medvetna om detta möjliga resultat. (De visar mig tumavtryck och fjällavtryck). Återigen, galaxygirl, Källans avtryck finns över hela det här projektet och Gaia kommer att stiga upp i härlighet, i skönhet och i nåd. Liksom mänskligheten. Och allt är bra. Vi åker. Kom med, unge.

(Pebbles, du kan komma och besöka mig när som helst.) Ok, det ska jag! Hejdå!

~ galaxygirl

Översättning: Lars-Eric

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *