Jeshua: Hur känner du igen din själs energi?, 26 januari 2024

https://ci4.googleusercontent.com/proxy/-qOdlfyqXsSbhMLsPXRpvMDBu1e6AjXJLZge0uYydFlJeaJFkerJZhjwY1CX3CpTJhi-FYj1AFv4NKM6i3W7nUdV_ZlxeaRZM2yhoiQTjhHnaSSp_Q0qdUAuBl4=s0-d-e1-ft#https://goldenageofgaia.com/wp-content/uploads/2021/09/jesus-500x336.jpeg

 

Jeshua: Hur känner du igen din själs energi?

26 januari 2024

av Pamela Kribbe

lightraisersworldwide.com/how-do-you-recognize-the-energy-of-your-soul-pamela-kribbe/

Kära vänner,

Jag är Jeshua. Känn min energi och min närvaro när jag omfamnar er alla. Det fyller mitt hjärta med glädje att dela denna dag med er. Ni är som vänner för mig, för vi är på samma resa. Jag är här för att påminna dig om din sanna natur och syfte.

Känn ömhet och vänlighet med hänsyn till dig själv. Vad ni alla behöver i era liv är en mammas omfamning.

Just nu, när du gjorde meditationen och kopplade till dig själv som en nyfödd bebis, kanske du har märkt att den här bebisen, barnet som du var, var i behov av stöd och tröst.

Närhelst ett barn föds på Jorden, och närhelst en gammal person dör, är det ett heligt ögonblick – födelse och död är heliga ögonblick. I dessa ögonblick kan människor som är närvarande, och som bevittnar en födelse eller ett dödsfall, känna själen hos den person som är född eller döende. De kan känna storheten och miraklet i den, så de känner vördnad och respekt.

Jag ber dig nu att återigen ta kontakt med vem du var precis när du kom in i denna värld som bebis.

Du behöver inte se en bild eller ett fotografi av dig själv, bara ha avsikten att nå ut till den du var som nyfödd bebis. Var den som nu välkomnar detta barn till världen. Öppna ditt hjärta och dina armar för den här bebisen, bär den i dina armar och berätta hur välkommen den är och hur vacker den är. Sjung en sång för den här bebisen och säg att du är där för att ta hand om den, att du är det här barnets skyddsängel. Den som jag nu talar till, den som omfamnar detta barn, är din själ.

Barnet inom dig var förvirrat när det kom in i denna värld med alla dessa nya energier runt omkring sig. Barnet fick lära sig att förtränga sin egen energi, att dölja dess unika egenskaper, men när det hände var din själ i bakgrunden. Din själ var där och väntade med medkänsla och tålamod på möjligheter för dig att komma ihåg vem du verkligen är. Så du ser att ditt inre barn fick lida mycket när det växte upp, eftersom det saknade omfamningen av Hemmet, av sin sanna mor: själen. Men din själ visste när den började denna livstid att det skulle finnas utmaningar, såväl som möjligheter, för dig att vakna till din själ, och din själ sträcker sig nu ut till dig för att låta dig veta att den finns där. Känn energin i din själ just här, just nu.

Och hur känner du igen din själs energi?

Du känner igen den på de känslor av glädje och vänlighet och mildhet som genereras. Själen vill försäkra dig om att du är god och ren och vacker. Våga ta emot den där helande energin för dig själv. Säg: ”Ja, jag är ren, jag är vacker.” Kom ihåg det rena och oskyldiga barnet som du var, och prisa det nu för dess mod. Den tog på sig själv en riktig börda genom att gå in i den här världen och absorbera alla omvärldens energier.

Föreställ dig det här barnet inom dig, nu lite äldre så att du kan prata med det.

Du är dess skyddsängel och du berättar hur modigt och kraftfullt barn det är. Fråga barnet: ”Finns det något jag kan göra för dig? Är det något du behöver från mig?” Du måste förstå att detta barn som jag talar om är det mänskliga ”du”. Din själ vill hjälpa dig på det mänskliga planet, men du som människa är den som faktiskt gör det. Du är kanalen för din själs energi, så hedra dig själv som den kanalen, ta mycket väl hand om dig själv, behandla dig själv med vänlighet och respekt.

Föreställ dig nu att din själs energi flödar in i dig genom toppen av ditt huvud. Mycket mjukt och försiktigt flödar energin genom ditt huvud och in i dina axlar och ditt hjärta. Ju vänligare du behandlar dig själv och förstår dig själv, desto mer öppen är du för din själs energi. Det är inget problem om du känner att det finns mörka delar i dig; sorg eller ilska eller smärta. Din själ har djup medkänsla för dig och vill inget hellre än att nå ut till de sårade delarna av dig. Låt den processen vara och låt din själ komma ner ännu mer, in i ditt underliv. Och energin flödar sedan nedåt genom dina höfter och dina övre ben, in i dina fötter, vidrör golvet och rör Moder Jord. Andas bara in din själs energi, andas in den i ditt underliv.

När du känner din själs vibration, kom ihåg var du kom ifrån. Ni kom alla från ett himmelskt rike, så vackra och rena utan några bekymmer eller någon oro. Du är som en vacker fågel eller en fjäril som tillfälligt kommer till jorden för att dela din skönhet. Erkänn din egen skönhet och din egen storhet, och var inte blyg eller blygsam över det! Världen är i behov av exakt denna vibration. Du får höra att det att vara blyg och blygsam är en bra sak, och på ett sätt som är korrekt, men det är inte bra att vara blyg eller blygsam om din sanna natur, din skönhet.

Ditt unika ljus är som en utsökt blomma, och när du ser en sådan blomma vill du ge den näring och ge den rätt jord, ljuset och vattnet den behöver. Så föreställ dig nu att du är en blomma. Och vad ser du? Denna blomma kanske inte är som vilken annan blomma som helst på jorden, den kan vara unik. Gå bara med vilken bild som helst som dyker upp i ditt sinne, och du kanske till och med luktar på den, men beundra den här blomman.

Föreställ dig nu att du håller den i handen och för ett ögonblick känner energin inuti blomman. Vilken känsla finns där? Är det känslan av glädje eller överflöd eller medkänsla? Vad är den primära egenskapen hos denna blomma, vad vill den uttrycka för världen? Detta säger dig något om din själs kallelse, din djupaste inspiration.Föreställ dig att du nu symboliskt sträcker ut din hand in i världen med blomman i, och med den gesten delar du din unika vibration med hela världen. Lägg märke till om det finns rädsla inom dig när du sträcker ut armen.Om du känner den rädslan, oroa dig inte, kom ihåg din själs medkänsla; din själ förstår varför rädslan finns där. Kämpa inte emot rädslan. Uppmuntra dig själv försiktigt att ta ytterligare ett steg och nå ut lite mer.

Att stå upp och lysa upp dina sanna talanger, dina riktiga gåvor till världen, kräver mod, så det är okej att ta bara ett steg i taget. Fråga dig själv: ”Vilket steg kan jag ta i min vardag för att visa mitt ljus lite mer för världen?” Föreställ dig att du sitter vid ditt skrivbord på kontoret eller i ditt vardagsrum med din familj och du håller i den blomman och visar den. Lägg bara märke till om blomman är välkommen där, om den får tillräckligt med näring, tillräckligt med ljus. Genom att göra denna enkla visualisering, denna föreställning, kan du ta reda på var du verkligen känner dig Hemma och var du inte gör det.

Kom ihåg att ta hand om dig själv på vägen. Om du får reda på att du befinner dig i en miljö som inte ger dig näring, vare sig det är i ett jobb eller i ett förhållande, var ärlig mot dig själv. Inse detta faktum tydligt och lägg samtidigt en arm om dig själv, för du kommer nu att känna dig ensam ett tag. Du känner dig inte hemma där du är, men du är fortfarande rädd för att lämna situationen. Närhelst du blir medveten om att du inte riktigt känner dig hemma på någon plats eller i ett förhållande kommer förändringar att ske. Din själ knackar dig försiktigt på axeln och säger till dig att det är dags att förändras, dags att gå. Men det finns också det rädda barnet inom dig som kanske inte känner att det är säkert att förändras.

Vad du behöver göra som din egen skyddsängel är att lyssna på din själs budskap och samtidigt vara mycket medkännande med dig själv. Du lyssnar på din själs kallelse och sedan tar du ditt inre barn i handen och säger till det: ”Låt oss nu ta ett steg. Jag är med dig, min kärlek kommer att följa med dig”. Och på det sättet kommer din själ att födas på Jorden, bit för bit.

Jag vill att du ska veta att förutom din egen själs energi är du alltid omgiven av guider som älskar dig oerhört mycket. Du är alltid omgiven av kärlek. Känn energin av mig, av dina guider, av din själ som vill smeka dig i detta ögonblick.

Tack för att du finns här.

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *