Skaparna via Daniel Scranton, 28 januari, 2024

 

Att göra detta kommer att orsaka enorma förändringar i ditt liv ∞

12D-skaparna, ett icke-fysiskt kollektivt medvetande, kanaliserat av Daniel Scranton

”Vi finns här för dig. Vi är Skaparna. Vi är ett tolftedimensionellt icke-fysiskt kollektiv, och vi är här för att hjälpa.

Vi är i ett tillstånd av expansion, precis som ni alla är, och vi känner att expansionen sker hela tiden. Vi inbjuder dig att känna efter din expansion även ibland, eftersom vi vet hur värdefullt det är för dig att inse, att erkänna, att du faktiskt blir mer. Du är aldrig stillastående, fast eller blockerad, oavsett hur det kan se ut för dig i ditt liv. Det är viktigt för dig att ställa in dig varje dag, för om du inte gör det kommer du att känna dig som om du har fastnat, du kommer att känna dig som om du är stillastående och du kommer att känna dig som om du är blockerad.

När du ställer in dig på sanningen om vem du verkligen är, och du känner hur mycket mer expanderad du är än du var förra gången du checkade in, då kommer du att inse att det var värt det. Det var värt det att ha den där hälsokrisen, den där sprickan i ditt förhållande eller den där ekonomiska svårigheten. Det var värt det för du växte. Och även om du inte alltid ser resultaten i den fysiska verkligheten direkt, så kommer de. Beviset på att du har expanderat kan kännas direkt, men bevisen i det fysiska kan ta ett tag att nå dit. Och det beror helt enkelt på att din fysiska verklighet rör sig långsammare än den energiska gör.

Det är därför vi och andra som vi säger åt dig att ge upp. När du kapitulerar släpper du ditt motstånd och du släpper din bindning till något annat än vad det är. Och i den kapitulationen kan du känna expansionen som du just har fått. Därför blir att släppa taget och ge upp de viktigaste verktygen som du har i din verktygslåda. Du kan också sedan börja föreställa dig vad du just har skapat för dig själv på grund av den oönskade upplevelsen du just hade.

Vad är motsatsen till det du just upplevt? Du skapade den, och så fort du börjar föreställa dig den tar du den närmare dig. Du behöver inte arbeta så hårt, och du behöver inte fixa allt eller alla som finns i ditt liv. Du behöver bara acceptera att du är på en vild åktur, och den vilda åkturen behöver dessa vändningar och upp- och nedgångar för att vi alla ska kunna fortsätta expandera och bli mer av det vi verkligen är. Källan drar alltid nytta av det du upplever, och när du kommer ihåg att du är den Källan som låtsas vara en fysisk människa, är det också ett snabbt spår till att ta emot det du just har skapat.

Spendera lite av din tid varje dag på att släppa taget, ge upp och känna efter din expansion, och du kommer inte att bli besviken. Du kommer att bli upprymd och imponerad. Du kommer att vara i ett tillstånd av lycksalighet, eftersom du kommer att släppa taget om omständigheterna i ditt liv för dessa ögonblick, och du kommer att aktualisera mer av din sanna varelse, och det är vad allt detta handlar om.

Vi är Skaparna, och vi älskar er väldigt mycket.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *