Jesus via Robert J Carpa, 24 augusti, 2022

 

https://ci4.googleusercontent.com/proxy/-qOdlfyqXsSbhMLsPXRpvMDBu1e6AjXJLZge0uYydFlJeaJFkerJZhjwY1CX3CpTJhi-FYj1AFv4NKM6i3W7nUdV_ZlxeaRZM2yhoiQTjhHnaSSp_Q0qdUAuBl4=s0-d-e1-ft#https://goldenageofgaia.com/wp-content/uploads/2021/09/jesus-500x336.jpeg

 

 

Kanaliserat meddelande

Kära Ande, snälla berätta för mig vad det är jag behöver veta?

Hälsningar Broder det är jag Mästare Jesus med dig nu och jag är mycket glad över att återigen få denna möjlighet att prata/tala med dig.

När er planet fortsätter att suga upp sommarsolståndsenergierna på ert norra halvklot är förändringarna stora. När mer Ljus flödar in från den stora centrala solen absorberas och integreras enorma energier och allt eftersom detta inträffar är Gaias inre värme stor. Så när hon värms större blir issmältningen vid hennes poler, särskilt i norr. Detta kommer i sin tur att orsaka stora förskjutningar av vattnet som sedan leder till deformationer i skorpan. Denna vågformning av jordskorpan kommer sedan att leda till jordbävningar och tsunamier som kan vara ganska katastrofala för det mänskliga psyket såväl som för djuren. Växlingen gör och kommer att orsaka stora omvälvningar så var beredd på snabb växling i samband med snabba uppvärmnings- och kylcykler.

Hur förbereder jag mig?

Gå bara igenom dina dagar och lita på att allt är i perfekt ordning, lugna de som kan vara rädda och trösta de som behöver det också. Detta är inte ett straff utan bara en del av ett skifte i medvetande såväl som på jorden. Det behövs för att bryta sig loss från och rensa de gamla matrisbaserade mönstren och systemen som fortfarande lurar och försöker hålla mänskligheten fast i 3D. Det är över och firandet av den nya jorden är nära. Så behåll ditt lugn med varje skift och ryck och vet att du aldrig är ensam så fråga bara så finns någon/energi där för att hjälpa.

Kryptisk – ja sant – ja

Förvänta dig stora och underbara saker

och det ska vara så.

Kärlek och välsignelser

Jesus

Du gillar kanske också...