Ärkeängeln Mikael via Sharon Stewart, 22 augusti, 2022

 

 

Ärkeängeln Mikael

Vecka 70 Meddelande

Angelic Warrior Group

Jag är ärkeängeln Michael med ett budskap till Angelic Warrior Gruppen.

Idag befinner vi oss vid ett stup. När världen förändras är vi på gränsen till vad du uppfattar som tid. Denna tidslinje kommer att göra stora förändringar inom kort, förändringar till det bättre för alla. Även om ert arbete inte kommer att göras, ni har mycket mer manifestation att göra när ni förankrar i mer fördelaktiga system för alla, vi ber er snälla att ta tid att regenerera och fräscha upp er själva.

Självvård är viktigt i allt detta och att ta hand om din energi och använd försvarsmetoder inspirerade av oss från änglariket, som ges till dig i kärlek, efterfrågas av dig.

För de stjärnfrön som fortfarande behöver öppna sitt tredje öga är ett korrekt energiskt underhåll viktigt. Rensning av energifältet, klippning av sladdar, neutralisering av negativ energi och avfärdande av negativt tänkande, ge dig själv tid att slappna av är alla viktiga sätt att förbli centrerad och fokuserad på vårt kollektiva mål: att vinna denna kamp med mörkret en gång för alltid .

Många av er visar tecken på trötthet, några av er kämpar mot er egen sida, några av er attackerar de som gör sitt ljusa arbete medan ni inte gör det. Det här är alla tecken på att du är komprometterad, ditt uppdrag är äventyrat och att du måste arbeta hårdare för att rensa din energi och rensa ditt sinne från hat.

Ni har kommit till jorden för att vara ett fordon för Ljuset eftersom detta är er normala frekvens. Många av er vänder sig bort och utövar tankar som inte är av Ljuset utan av mörkret. Dessa måste erkännas och undvaras.

Den här veckan rapporterades det att: ”Ljusarbetarens yta har nästan kollapsat, och Ljuskrafterna har aktiverat ett reservljusnät för nödsituationer för planetens yta, som ingenting kan sägas om.” Detta är rätt. Detta har inträffat och nu ber vi dig att kämpa hårdare för att förkroppsliga andras kärlek som inspirerade dig att komma till planeten jorden för flera år sedan.

Vilka hatiska tankar har du haft den här veckan? Vilka rädda tankar har du haft den här veckan? Hur kan du ändra dessa tankar till tankar om kärlek?

Den här veckans mål är återigen USA:s nuvarande administration. När det fortsätter att försöka kriga med andra länder, fortsätter dess krig mot sitt eget folk. Förstå att alla länder ser på framgångarna i USA som en guide till om de ska fortsätta sina egna kampanjer eller inte. Om USA skulle störta sina mörka ledare kommer andra länder också att kapitulera.

Jag: Jag vill också säga något, Michael.

Michael: Verkligen. Varsågod, Sharon.

Jag: Jag har lärt mig att programmet för att skapa nya digitala I.D. läggs fram i Kanada. I Ontario där jag bor har premiärministern kontaktat den federala regeringen för att få stöd eftersom det utkämpas i parlamentet. Digital I.D. är ansluten via INTERAC – inte ditt personnummer, inte ditt OHIP-nummer, inte ditt körkort. Ditt bankkonto med andra ord. Och digital identitet kommer också att spegla din vee-status, så om du inte är helt inokulerad kommer du naturligtvis att bli avstängd från ditt bankkonto. Detta måste stoppas. Säg bara nej”. Följ inte.

Om du tror att de inte kommer att skära av folk från sina pengar, tänk bara på lastbilschaufförsprotesten i Ottawa förra vintern – de avbröt dem från sin finansiering via INTERAC. De har redan startat ett mönster att skära av människor för bristande efterlevnad och motstånd.

AA Michael: En sann krigare, Sharon.

Jag: Tack. Jag måste få ut det här meddelandet. Självklart tar de ner min webbplats och försöker stoppa mig på andra sätt, men jag fortsätter bara att kämpa för våra kollektiva rättigheter. Som någon som inte ens har haft en vee känner jag att andra som har fått två eller tre sprutor kommer nu att gå med mig på detta eftersom de är trötta.

Ja, trött på Fed. Det är vad jag är.

Dela gärna detta meddelande. Jag har en liten webbplats som heter ”ufotours.weebly.com.” Ja, en bra förklädnad. LOL Och om du vill se UFO:t vi såg igår kväll och fick bilder på det är på sharonandivo.com / ships and stars. Och det är en bra sådan.

Tack för detta, Michael.

Michael: Jag är Michael. Jag är er ledare. Jag är din lärare.

Vi är en legion.

Adonai.

Du gillar kanske också...