Jor-El via Börge Höglund 12 november 2018

Jor-El via Börge Höglund 12 november 2018-11-13

 

Hej kära vänner det är Jor-El som kommer med ett meddelande till er.

Ni människor talar mycket om klimatförändringar, vad som händer och vilka konsekvenser det blir.

Gaias klimat och mycket annat, måste genomgå en period av förändringar under hennes uppstigning till högre frekvenser. Det ni nu och framöver upplever är effekter av Gaias väg till 5:the dimensionen. Vägen till en tempererad planet kan te sig som drastiskt för många, men det krävs mycket omvälvande saker som måste göras för att Gaia skall kunna skaka av sig och rena sig från allt det som de mörka har förorsakat genom att ta fram produkter som människor använder och sedan slängs överallt eller förorenar på andra sätt.

Under den här övergångsperioden som kan liknas vid ett reningsbad av våldsamma vindar, skyfall och bränder gör att ni måste börja förändra er livsstil till att närma er naturen och leva med naturen istället för att motarbeta Gaias uppstigning, för den väg hon går är bestämd sen länge.

Alla människor måste vakna upp och inse att ni har ett stort ansvar, om ni inte förändrar och bygger anläggningar som renar er miljö på land, hav och er atmosfär redan NU, blir bara problemen större längre fram.

Tekniken har vi sedan länge tagit fram för att hjälpa er. Vi kommer att se till att de rätta människorna som har möjlighet och kunskap att skapa dessa komplexa anläggningar. Vi kommer att låta dessa ljus människor få kanaliseringar som innehåller fullständiga ritningar och bruksanvisningar för att allt skall komma igång, så Gaia får den hjälp som hon behöver för att övergången ska bli så bra som möjligt för alla som bor på Gaia.

Vi är mycket tacksamma att ha kontakt med er, sänd ut era önskningar och intentioner, så kommer vi att hjälpa er att få det ni strävar efter, om det är något bra för det högsta bästa.

Lyssna inåt, där finns alla svar som ni behöver.

Tack alla ni som höjer allas frekvenser och ljus. Vi sänder er all den kraft och ljus ni behöver, slappna bara av, och ta emot den höjning som kommer.

Kära vänner jag avslutar det här meddelandet och återkommer med nytt meddelande snart.

Vi är inte längre än en tanke bort. Tack

 

Jor-El

Galaktikerna

Du gillar kanske också...