Maria Magdalena via Beatrice Madsen, 29 oktober, 2018

Maria Magdalena    via   Beatrice Madsen  181029

 

Någonstans bortom bergen, ligger ert paradis. Någonstans bortom bergen kan ni se ett stadigt ljus, det skimrar därifrån och ni kan höra den ljuvaste musik. Där är energin så fantastisk att det är svårt att tänka sig den nu. Ni får glimtar och hälsningar därifrån för att ni ska förstå i vilken rikting det bär. Sakta men säkert blir skimret stadigare efterhand.

Det är en svår resa ni gör genom öknen med sandstormar och faror av illasinnade kreaturer som dyker upp med sina huggtänder ur sanden. När dessa uråldriga reptiler ser att ni är på väg att tända det eviga ljuset, rasar de och försöker inte ens dölja sin vidriga uppsyn för att i ett sista försök få er skrämda och slockna. De tar till allt de har i sin arsenal för de vill inte förlora sin makt över er mina kära.

Ni möter nu monstret öga mot öga, alla starka stjärnor och ljusarbetare. Ni är nu inne i den fas min Sananda var, då han mötte odjuret i öknen och fick se in i dess vidriga öga. Världen visar er sitt monster och även på edra personliga plan kan ni möta era djupaste skuggor.

Vet att det är precis som det ska, käraste vänner. Ni är precis där ni måste vara för att vi ska kunna öppna detta spjäll till högre energier som ska få varaktigt fäste på vår Moder Jord. Likt ärkeängeln Mikael  svingar ni era ljussvärd för att dräpa monstret och det kan kännas som en seg kamp. Kom ihåg att monstret inte bara är skräckinjagande i sin uppenbarelse, utan också mycket listig och känner era svagaste punkter. Er hjärtekraft och ert ljus är era främsta vapen och ni har en arsenal av hjälpare som stödjer er på ett eteriskt plan.

Stå stadigt ljusarbetare. Se igenom listen och lismandet och försöken till att tala till ert ego och inte er själ som är monstrets knep. Ni vet att ni är odödliga och ni vet att ni är världens ljus. Håll ert svärd högt och tänd upp det med er visdom och er starka låga. När ni inte räds så krymper monstret eftersom det inte finns någon föda att hämta, den krymper ihop i sanden och flämtar och ber. Den försöker på alla vis smickra er och visa sig i skepnader som tilltalar er, men kära, se igenom med din själ som känner vad som är äkta och vad som är falskt. Ljusets seger är ni och vi är på gång,

I kärlek och respekt, er Maria Magdalena.

You may also like...