Josef, forskaren och läkaren, via Inger Noren, 22 juli 2020

 

Josef, forskaren och läkaren via Inger Noren, 22 juli 2020

Hej Inger, nu har jag lite nytt att berätta om sådant som folk måste få veta. Det handlar om den medicinska delen i första hand, men det kan handla om annat också. Vi är många forskare och läkare här som har en del att berätta. Det är faktiskt ett nöje att få möjlighet att berätta om saker som händer inom den medicinska delen på Jorden.

När jag arbetade som läkare under mitt liv på Jorden var det inte lika lätt att slå larm om det var något man tyckte inte stämde riktigt. Nu däremot har vi på denna sida av väven mycket lättare att slå larm om det vi tycker folk ska få vetskap om, för att de ska kunna skydda sig mot farliga mediciner framför allt.

Det som har framkommit nu är att det inte är som det var tidigare i den medicinska världen i etik och hänsyn till patienterna utan allt ska gå så fort med att forska fram substanser till mediciner och vaccin. Att det istället för att bli en produkt som inte skadar med svåra biverkningar och lidande för patienterna har det tillsatts väldigt många substanser i medicinerna under åren och de har bara blivit mer och mer. Detta är egendomligt, man vill tydligen skada och förstöra för människorna så att det blir en befolkningsminskning av dödande mediciner i stället för att människor dör av naturliga orsaker.

Vi på denna sida av väven har svårt för att bara se på när detta får fortsätta år efter år. Det är vår skyldighet att rapportera om det går för långt i detta förfarande, och det har gått för långt nu. Många läkare tror att människor kommer att få långvariga problem efter att ha varit sjuk i covid-19 men de blir ännu sjukare om de över huvud taget överlever vaccinet som de tar fram nu.

Det är skandal att ingen sätter stopp i landets ledning för detta farliga och oacceptabla sätt att behandla människor. Det ligger faktiskt på ledarna i landet att ta ansvar för sitt folk på bästa sätt. Forskare och läkare har tyvärr en väldigt stor makt inom medicinen och det kan vara svårt att hävda att det framtas substanser som är direkt farliga för människor av lekmän inom politiken. Däremot kommer det läkare nu som har fått upp ögonen på detta sätt att arbeta inom medicinen, som slår larm som s.k. visselblåsare och det ska de ha en eloge för. Väldigt mycket har kommit fram för kännedom till folket om vad som försiggår både inom den medicinska delen men även inom andra områden, till exempel den pågående ekonomiska ordningen i världen.

Detta kommer att förändras till människors fördel och det avser faktiskt infrastrukturen i hela världen. Det är verkligen spännande tider som kommer och det är endast till det bättre för alla. Ha förtröstan gott folk. Det blir bättre.

Vi är så tacksamma för denna kanal där vi får möjlighet att tala om för alla vad som försiggår på Jorden. Var rädda om varandra och håll varandra kära.

Med kärlek och ljus

Josef med flera forskare och läkare

Stort tack …. I kärlek jag tjänar …. JAG ÄR

Du gillar kanske också...