Drottning An-Ra via Erena Velazquez, 20 juli, 2020

Drottning An-Ra

 

 Hälsningar! Jag är Drottning An-Ra och jag kommer från Andromeda Galaxen, från en av många planeter där. Jag är här idag för att upplysa och vägleda er om de saker som ni upplever just nu i er civilisation. Jag kommer från en gammal egyptisk civilisation. Det var vi som byggde pyramiderna för länge sedan i er värld. På vår planet har pyramiderna olika former: kvadratiska, ovala, trekantiga, runda och de är extremt höga, 10 000 gånger högre än er högsta byggnad i Dubai. Egyptierna var här på Jorden för över 10 000 år sedan, och vi var de som hjälpte mänskligheten med deras framåtskridande. Vi var era lärare, men olyckligtvis för oss och för den mänskliga rasen, var vi tvungna att lämna människorna eftersom de började röra sig i en negativ riktning vid den tiden, starkt påverkade av de Mörka Krafterna.

Efter att vi lämnat Jorden fokuserade vi på vår utveckling och skapade otroligt avancerad teknik. Vi är en mycket mäktig och skrämmande nation. Alla vet vilka vi är, och ingen vågar attackera oss. Vi är en fredlig civilisation, vi älskar fred, men försök inte att invadera oss för ni kommer att ångra er så fort ni försöker. Vår framtoning är mycket skrämmande som Anubis nämnde tidigare, vi är mellan 6 och 7 meter höga och vi har en majestätisk och stor närvaro varhelst vi visar oss.

Jag är Drottning An-Ra (Ra betyder sol) och jag har deltagit i det Stora Rådet i över 12 000 år nu ,och jag är en del av den Galaktiska Ljusfederationen. Jag får dagliga rapporter om alla hinder som dyker upp i er Uppstigningsprocess. Vi planerar att komma till Moder Jord när det är dags att visa er vägen igen, som vi tidigare gjorde, och om hur ni ska hantera nya teknologier och hur ni ska lyckas, och vägleda er till ert nya liv.

Under tiden vill jag bara säga att ni bör titta på ert liv just nu och börja uppmärksamma vad som verkligen händer omkring er. Er frihet har tagits ifrån er med det här viruset. Det är ett mycket milt virus, men era regeringar tillsammans med massmedia försöker skrämma er nästan till döds genom att säga hur farligt detta Coronavirus är. Er kropp kan hantera det och ni kan läka er själva utan att läkare lägger in er på sjukhus. Snälla, förstå att det är mycket lätt här på er planet att bli missledd och förd i fel riktning, det har gjorts i tusentals år och det är ingenting nytt för oss, vi har observerat och vakat över Jorden under en längre tid nu. Det främsta skälet till att den mänskliga civilisationen fortfarande är kvar efter så många år, är på grund av den Galaktiska Ljusfederationen, inklusive oss. Vi har deltagit i att rädda Jorden från så många katastrofala händelser sedan vi blev involverade i processen med att hjälpa er planet att stiga upp.

En av de saker jag skulle vilja göra er uppmärksamma på, är att många ljusarbetare och ljuskrigare frivilligt kom till Moder Gaia för att hjälpa Henne att stiga upp till den femte dimensionen. Anubis nämnde också för er att vi har några ättlingar här på Jorden. Min dotter har reinkarnerat här som människa och håller just nu på att försöka avsluta sitt uppdrag. Uppdragen måste slutföras av de ljusarbetare som registrerade sig för dem för länge sedan. Vi väntar ivrigt på att ni ska bli klara med den här processen, så att vi kan börja arbeta med er genom att hjälpa er att få tillbaka er frihet.

Som jag tidigare nämnde, våra teknologier ligger bortom er fantasi, de flesta av dem kommer från vårt medvetande. Vi är från den 16:e dimensionen så för oss finns inga begränsningar. Vi kan skapa allt vi vill på en sekund och det är inga problem för oss, eftersom vi är anslutna till det universella medvetandet. Ni är fortfarande i Uppstigningsprocessen och era 12 DNA-strängar har ännu inte blivit till fullo aktiverade. Jag är Drottning An-Ra och jag skulle vilja rekommendera er att vara i enighet med varandra som ett medvetande som arbetar tillsammans för att komma till den femte dimensionen. Ni har tillbringat många livstider här och inte utvecklats tillräckligt för att bli en Galaktisk Människa, på grund av de negativa krafterna som har kontrollerat den här planeten alldeles för länge.

Jag vill ge er en uppdatering om ett stort krig som hände nyligen, en av de största under det gångna åter, mellan Ljuset och Mörkret. Den Mörka Sidan samlade i desperation alla sina styrkor i ett försök att vinna tillbaka kontrollen över den här planeten, men det fungerade inte för dem, vi vann. Min Egyptiska flotta deltog med Anubis som befälhavare, den Plejadiska flottan var där under ledning av Ashtar och själva Skaparen var där med sin egen flotta och övervakade hela operationen.

Ibland undrar ni varför det tar så lång tid. Processen här på Terra Christa är mycket långsammare beroende på den tredimensionella tätheten på den här planeten. Vi har ingen tid där vi är. Tid existerar inte för oss, vi är alltid i nuet. Här på Jorden är det alltid svårt att vara i nuet, som varje Uppstigen Mästare har nämnt för er. Ta kontakt med ert medvetande genom meditation, det är en väsentlig del av er Uppstigningsprocess. Ni har mycket att lära er, ni är fortfarande på barnstadiet och ni låter era känslor styra allting. Era känslor tar över, men snälla, lev ert liv genom er ande och inte genom era sinnen. Det är svårt att bryta ett beteendemönster, det bästa sättet att göra det är att knyta an till er själ. När ni har gjort det kommer ni att behöva fortsätta att förstärka den med daglig meditation, och så småningom kommer det att bli en del av er dagliga rutin.

I den verklighet som jag lever i är ingenting omöjligt, allt är möjligt. Vi lever i kärlek och respekt för varandra. Vi älskar vårt grandiosa utseende, såsom vi ser ut är såsom vi presenterar oss för världen, planeterna, galaxerna och för alla Universum, för det är dem vi är. Vi är kraftfulla, unika och en gammal civilisation. Vi lever långa liv. Vi har inga sjukdomar eller någon fattigdom och vi använder inga pengar. Vi älskar att bära guld och svarta och vita färger. Den svarta färgen i vårt samhälle representerar hög auktoritet, den högsta rang man kan förtjäna. Vi älskar våra djur, de är våra vänner och följeslagare. Vi kommunicerar telepatiskt med dem, och de är mycket högre och större än på er planet. Ni är förmodligen nyfikna på dem, vilka de är kommer att bli en chock för er. Personligen har jag många djur hemma hos mig. Jag vill nämna två av dem, en 3 meter lång kobra och en 4.5 meter hög svart katt med guldhalsband om halsen. De behandlas som kungligheter.

Jag arbetade med själva Skaparen för flera tusen år sedan. Han var den som undervisade mig i hur man skapa planeter, galaxer och Universas, så jag hade en bra lärare och jag lärde mig en massa av Honom. Jag skulle vilja dela med mig av den kunskapen med er, så att ni kan bli som oss eller till och med ännu bättre. Snälla kom ihåg att om ni har ett uppdrag här på Jorden så måste det uppfyllas, eftersom det kan bromsa er Uppstigningsprocess. Vi är alla energetiskt förenade, så om någon inte gör vad han eller hon förmodas göra, kommer det att påverka andra på ett negativt sätt, därför att var och en av er är en bit av ett stort pussel.

Jag ser fram emot när jag kommer att kunna komma och landa på Moder Jord med mitt skepp i Egyptiska stil, mitt pyramidskepp. Det kommer att bli ett grandiost framträdande av mig och min besättning. Vi kommer att ha en massa att prata om och visa. Jag kan heller inte vänta på när jag kan krama min dotter igen och ta med henne hem. Det har gått lång tid sedan vi såg varandra.

Jag är Drottning An-Ra och jag har varit nöjd med att vara här och jag kommer att komma tillbaka eller skicka någon av mina representanter för att fortsätta att ge er meddelanden från vår Egyptiska Civilisation. Tack.

Översättning Ulla Krogh

Du gillar kanske också...