Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 10 juni 2022

 

Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 10 juni 2022

 

Jag är Judas och idag vill jag gärna ge er en eloge för det fina arbete som ni har gjort och gör med er själva, er värld och er jord. Det kanske inte syns eller pratas så mycket om det, men det finns många människor och organisationer som arbetar för människornas och jordens väl och ve. De kämpar för sina rättigheter, för fred, och för en bättre miljö på jorden vare sig det gäller land eller hav. De här människorna eller organisationerna skulle få ta en större plats i er media och hyllas för alla de fantastiska saker som de faktiskt utför. Det är endast en liten del av det som syns i media och inte tillräckligt för att förstå vidden av deras stora arbete. Låt oss idag skicka dem en tanke och stödja deras arbete, så att de får den hyllning som de förtjänar. De verkar för fred och samarbete mellan länder och folk. Det är den stora skillnaden mot det som ni upplever genom er media som oftast handlar om krig, splittring och separation, vilket är precis tvärtemot den utveckling som människorna nu står inför.

Det gäller nu att ta ställning till var du själv står någonstans och vad ditt eget nästa steg ska bli. Var ska du lägga din energi på – vad tänker du på och vad lyssnar och ser du på? Ja, det är viktigare än ni tror. Styrs ni av det rädslobaserade eller har ni vänt blicken till hoppet om en bättre framtid,där du faktiskt själv kan göra en insats även om den inte är så stor. Det är genom att lära dig styra dina egna tankar och känslor som du kan förändra ditt eget liv och därmed också bidra till en bättre värld. Ja, kära vänner, jag vet att det inte är så lätt, det kräver en del övning och en förståelse av att den största rädslan sitter i tanken. Släpp tanken och du släpper rädslan. Det kan låta enkelt men är inte så enkelt om du frågar många som har prövat. Tanken smyger sig hela tiden tillbaka på olika sätt, så det gäller att vara ihärdig. Nästa steg är att styra tanken dit man vill att den ska gå, ett ställe som gagna dig själv mest just nu. Vad är det du vill göra med ditt liv? Vad kan du göra praktiskt för att ta dig dit? Behöver du mer kunskap eller erfarenhet – behöver du känna dig mer trygg i situationen eller förbättra din hälsa. Ja, det finns många vägar till Rom, sägs det, och det finns många vägar till ditt mål. Välj en och pröva den, känns det inte bra, välj en annan i stället. Du kommer alltid att att få nya insikter, ny erfarenhet och nya möjligheter på din väg framåt i livet. Ha inte bråttom utan ta ett steg i taget och känn in och lyssna in vad nästa steg kan bli. Se tecknen runt omkring dig, var uppmärksam på det som sker i din närhet. Ni har många guider och änglar som gärna bereder vägen för er. Ha tillit till att ni leds åt rätt håll om ni följer ert hjärta och er intuition.

Ja, det var lite av det som jag ville förmedla idag. Det finns gott om människor som idag har stannat upp och börjat att lyssna på sitt hjärta. De har gjort halt och börjat gå en helt annan väg än den som de befunnit sig på. Nya visioner och insikter har uppenbarats för dem och de vill nu bidra till mänsklighetens uppvaknande på ett helt annat sätt än vad de har gjort förut. Det kan vara många som känner igen sig här och det är bra. Vi sänder er stor kärlek och tacksamhet till att ni har börjat att öppna upp ert hjärta till dem ni verkligen är. Så, kära vänner, det är en omvälvande tid på jorden och det gäller allt och alla som befinner sig här just nu.

En stor healingenergi breder ut sig på Jorden, ta tag i den, kära Jordbor, ni behöver den.

Stor kärlek

Judas

Du gillar kanske också...