Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 23 februari, 2021

 

Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 23 februari, 2021

 

Jag är Judas och idag är en dag som andra dagar, eller också är det en dag när vi ser solen kasta sina första strålar över horisonten. En dag av hopp och längtan att få göra något roligt eller spännande för dig själv. En känsla som sedan snabbt kan försvinna i vardagens sysslor, men om du kan hålla kvar den här känslan .. vem vet mirakel kan inträffa. I alla fall så skulle din dag bli ljusare och gladare än många av dina andra dagar, en dag där du kunde somna med ett stort leende på dina läppar.

Ja, de här dagarna finns men de blir alltmer sällsynta när rädslan och tröttheten tar över handen. Rädslan är ett gift som demolerar kroppen, och det finns mycket rädsla i er värld idag. Ni behöver gå inom och vara närvarande i er själva för att finna stillheten och lugnet där. Ta tillbaka er glädje över soluppgången, att vara vid liv, att få finnas till för att upptäcka nya saker, nya möjligheter för er själva och er värld. Det är i samvaro, gemenskap och glädje som de bästa idéerna kommer till och det är också den bästa miljön för er kropp. Det är här som er längtan efter att få utvecklas och lära er nya saker kan bli tillfredsställda. Alltför många människor stänger dörren om sig av rädsla för att visa sitt autentiska jag. Det gör de av rädsla för att inte bli uppskattade och för att de kanske skulle avvika från den norm som gör att man blir accepterad i gruppen eller samhället. Jag måste då tyvärr säga att alla människor avviker från den normen. Det finns ingen människa som är den andre lik och de som avviker från ”normen” är förmodligen de enda som är autentiska i sig själva. Alla andra döljer sig bakom en mask av social kompetens. Visst vore det så mycket trevligare om alla uttryckte sitt sanna jag, tänk vilken mångfald som ni då skulle omge er med. Det skulle slå de kulturella skillnaderna med hästlängder. Det kan vara något att tänka på, kära Jordbor. Ska vi ta ett steg och vara lite autentiska idag? Visa upp en sida av oss själva som vi har dolt, men ändå accepterat som en del av oss själva. Det kräver ett stort mod men det kan ge dig tiofalt tillbaka. Du kanske t.o.m. kan få nya vänner på köpet. Vänner som resulterar i en djupare vänskap än med dem som du redan har. Ja, det är mycket som skulle förändras om vi följde vårt hjärtas inre ledning. Livet skulle öppna upp helt nya möjligheter, saker som du kanske länge drömt men gett upp hoppet om. Det sista är något som vi gärna skulle vilja betona, det att behålla ett hopp inom sig är mycket viktigt, hoppet om kärlek, om trygghet, om glädje, om att få vara frisk och om att få göra något meningsfullt för dig eller för andra. Hoppets låga är viktigt att hålla levande i sitt hjärta. Hopp och tro kan försätta berg och utföra mirakler. Många människor kan vittna om det, så släpp aldrig hoppet kära Jordbor. Är det mörkt en dag så kan nästa dag bli ljusare. Låt hoppet och tron leda dig framåt på din väg och du ska se att friden och kärleken infinner sig.

Kaka söker maka är ett talesätt som även kan omsättas i energin (allt är ju energi) och det du fokuserar på drar du till dig, så låt allt ditt hopp fokusera på de ljusa händelser som väntar bakom dörren. Känn och upplev att det redan har manifesterats och du kommer obevekligen att drar till dig det och innan du vet ordet av så står du i den värld som du skapade med hoppet i ditt hjärta. Det här kan vara något att dagligen försöka att praktisera. Det kan orsaka en kedja av positiva energier som ligger långt utanför dig själv. I det lilla så kan det stora göras och tvärtom.:)

Det är dags för mänskligheten nu att skaka av sig sin rädsla och vara sig själva i vått och torrt. Det är i den sanna upplevelsen av dig själv som du ser verkligheten som du själv lever. Du förstår då också vilken väg du ska ta för att må bra. Du är inte rädd för att tala din egen sanning och du möter människor med liknande tankar och idee´r som du själv. Det leder till en djupare gemenskap och öppnar upp för nya tankar och idee´r varav en del kan utvecklas och manifesteras. Ni separerar er själva genom att gömma er bakom en falsk fasad, en fasad som inte kommer inifrån er själva. Det är när ni i medkänsla och kärlek uttrycker er själva som mirakel kan ske och det mina vänner det sker hela tiden. Tyvärr får det inte lika mycket uppmärksamhet som det motsatta. Om så hade varit fallet så skulle människor få en helt annan kraft och styrka till kreativa förändringar i sin dagliga tillvaro. Världen skulle på några ögonblick se helt annorlunda ut. Det här skulle jag vilja att ni också funderade på lite grann.

Stor kärlek

Judas

Du gillar kanske också...